ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:26
MENU CLOSE

Θα κατακτήσει η Γιουβέντους το ένατο σερί πρωτάθλημα;

22.06.2020 10:30

 

Μόλις έναν βαθμό πίσω από την «Κυρία» βρίσκεται η Λάτσιο, η οποία φιλοδοξεί να κατακτήσει το «σκουντέτο» μετά από 20 χρόνια. Περιμένει να «σκοντάψει» η μόνιμη πρωταθλήτρια Ιταλίας για να την περάσει στη βαθμολογία.

Επικίνδυνη έξοδο στη Μπολόνια πραγματοποιεί απόψε, στις 22:45, η Γιουβέντους, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της Serie A.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει Boost Νίκης και Bet Builder σε όλους τους αγώνες της Serie A. Στις 20:30, θα διεξαχθούν δύο ακόμα παιχνίδια του ιταλικού πρωταθλήματος, Φιορεντίνα-Μπρέσια και Λέτσε-Μίλαν.

Ολοκληρώνεται σήμερα η 30ή αγωνιστική της Premier League με τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 22:00. Η δεύτερη στη βαθμολογία Μάντσεστερ Σίτι προέρχεται από τη νίκη με 3-0 στο ντέρμπι με την Άρσεναλ. Η Μπέρνλι έχει πάρει αποστάσεις τόσο από τις θέσεις των ευρωπαϊκών εισιτηρίων όσο και από αυτές που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Με 0% γκανιότα οι αγώνες Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι και Βιγιαρεάλ-Σεβίλλη

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στον αγώνα της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι και στο παιχνίδι της La Liga, Βιγιαρεάλ-Σεβίλλη, στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως και την έναρξή τους.

Στη La Liga ανοίγει σήμερα η αυλαία της 31ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι της Βιγιαρεάλ με τη Σεβίλλη θα ξεκινήσει στις 20:30, ενώ στις 23:00 θα γίνει η σέντρα στο άλλο ματς της ημέρας, Λεγκανές-Γρανάδα.

Boost Νίκης και Bet Builder προσφέρονται από το Pamestoixima.gr και σε όλα τα παιχνίδια της Premier League και της La Liga.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:23
Exit mobile version