search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:29
MENU CLOSE

Ιταλία: Σάλος με τον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης – Κατηγορείται ότι… έκλεψε άρωμα από Duty Free

26.04.2024 14:01
PieroFassino

Εισαγγελική έρευνα διεξάγεται σε βάρος του Ιταλού βουλευτή και πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Πιέρο Φασίνο, ο οποίος φέρεται να επιχείρησε να κλέψει άρωμα από κατάστημα αφορολόγητων ειδών του αεροδρομίου της Ρώμης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Ο Φασινο, στέλεχος της ιταλικής κεντροαριστεράς, απάντησε ότι την ώρα που βρισκόταν στο κατάστημα του αεροδρομίου χτύπησε το κινητό του και έβαλε το άρωμα στην τσέπη του, θέλοντας να το πληρώσει στη συνέχεια.

Σύμφωνα με τον Τύπο, οι υπεύθυνοι του Duty Free υποστηρίζουν ότι εικόνες από κάμερες ασφαλείας δείχνουν ότι ο βουλευτής απομακρυνόταν χωρίς να πληρώσει.

Η τιμή του αρώματος είναι 130 ευρώ και ο Ιταλός πολιτικός φέρεται, έπειτα από διάλογό του με άνδρα της ασφάλειας, να ζήτησε να πληρώσει δύο μπουκάλια, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για παρεξήγηση.

Αναλυτές, πάντως, θεωρούν ότι η όλη υπόθεση μπορεί να μπει στο αρχείο χωρίς καταδίκη του Ιταλού βουλευτή ακόμη κι αν αποδειχτεί η ενοχή του, διότι δεν έχει διαπράξει ποτέ αδίκημα και δεν πρόκειται για σοβαρή παραβίαση του νόμου.

Διαβάστε επίσης:

Λύθηκε μετά από 350 χρόνια το μυστήριο του «καταραμένου» ναυαγίου – Η ιστορία και οι ινδιάνικοι θρύλοι για το πλοίο που βυθίστηκε στη Λίμνη Μίσιγκαν (photos/video)

ΗΠΑ: Καθηγητής πλάκωσε στο ξύλο μαθητή που τον είπε «νέγρο» (photos/video)

ΗΠΑ: Νέα υπόθεση «Τζορτζ Φλόιντ» – Αφροαμερικανός ξεψύχησε στα χέρια αστυνομικών λέγοντας «δεν μπορώ να αναπνεύσω» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06