search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 21:47
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Καθηγητής πλάκωσε στο ξύλο μαθητή που τον είπε «νέγρο» (photos/video)

26.04.2024 09:49
las_vegas

Σε βίντεο καταγράφηκε ένας 27χρονος αναπληρωτής εκπαιδευτικός να χτυπάει μαθητή, ο οποίος νώριτερα φέρεται να του απευθύνθηκε χρησιμοποιώντας ρατσιστικό χαρακτηρισμό.

Στο βίντεο φαίνεται ο Ρεκουόν Σμιθ να ρίχνει στο έδαφος τον μαθητή, να τον γρονθοκοπεί και να τον χαστουκίζει στο Valley High School του Λας Βέγκας την περασμένη Τρίτη. O μαθητής φαίνεται να αναταποδίδει τα χτυπήματα.

Κατά πληροφορίες ο μαθητής νωρίτερα τον είχε αποκαλέσει «νεγρό» τον εκπαιδευτικό με αποτέλεσμα την έκρηξή του.

Μετά τη δημοσιοποίηση των βίντεο αστυνομικοί συνέλαβαν και τον εκπαιδευτικό και τον μαθητή με την τοπική αστυνομία να επιβεβαιώνει ότι ο αναπληρωτής καθηγητής απομακρύνθηκε από τη θέση του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο μαθητής νοσηλεύεται σε τοπικό νοσοκομείο και αναρρώνει.

Ο Smith αντιμετωπίζει τώρα μια σειρά από ποινικές διώξεις, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης σε μαθητή σε σχολική ιδιοκτησία.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Νέα υπόθεση «Τζορτζ Φλόιντ» – Αφροαμερικανός ξεψύχησε στα χέρια αστυνομικών λέγοντας «δεν μπορώ να αναπνεύσω» (video)

Ο Ερντογάν θα συναντηθεί με τον Μπάιντεν στις 9 Μαΐου στον Λευκό Οίκο

Ιταλία: Κατεβαίνουν σε απεργία οι δημοσιογράφοι της κρατικής τηλεόρασης αντιδρώντας στον ασφυκτικό έλεγχο της κυβέρνησης Μελόνι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 21:43