ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 12:12
MENU CLOSE

Ειρ. Μελισσαροπούλου: Μετά τον εφιάλτη του Χονγκ Κονγκ, συνοριοφύλακας στη Λέσβο

01.07.2020 11:08

 

Δεκαπέντε μήνες μετά την ομόφωνη αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου του Χονγκ Κoνγκ έδωσε εξετάσεις και πέρασε στην Ελληνική Αστυνομία, σύμφωνα με το protothema.gr.

Αυτό που μένει είναι η τοποθέτησή της, πιθανότατα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, ως συνοριοφύλακας. 

«Θέλει να δουλέψει, δεν θέλει να συνεχίσει τις σπουδές της. Θέλει να βρει μια δουλειά και να εργαστεί. Η Ειρήνη, εάν καταδικαζόταν, θα τελείωνε η ζωή της. Θα καταδικαζόταν σε 30 χρόνια και θα εξέτιε τουλάχιστον τα 20. Εάν επιβίωνε» είχε δηλώσει πριν από μερικά 24ωρα ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου.

Η Ειρήνη είχε συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ γιατί στην τσάντα της βρέθηκαν 2,5 κιλά κοκαΐνης. Η ίδια από την πρώτη στιγμή φώναζε πως δεν είχε ιδέα για την ύπαρξη των ναρκωτικών, κάτι που τελικά αποδείχτηκε στο δικαστήριο.

«Αυτό που περιμένουμε είναι η διαταγή του αρχηγείου για την τοποθέτησή της. Ελπίζουμε ότι θα είναι στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, για να βρίσκεται κοντά μας» είπε στο protothema.gr ο πατέρας της Ειρήνης, Γιώργος Μελισσαρόπουλος, ο οποίος είναι και ο ίδιος αστυνομικός και υπηρετεί στη Λέσβο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 12:12
Exit mobile version