ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 22:57
MENU CLOSE

Σελίνα Γκόμεζ: Λανσάρει στην αγορά τη νέα της σειρά καλλυντικών

07.08.2020 06:44

 

Τώρα η Σελίνα και η Rare Beauty ανακοίνωσαν στο Instagram ότι η νέα σειρά θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου. Ο ιστότοπος της εταιρείας -ο οποίος διαθέτει βίντεο, φωτογραφίες και πληροφορίες αποστολής- έχει μια επιλογή εγγραφής μέσα από την οποία οι ενδιαφερόμενες μπορούν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κυκλοφορία της σειράς όσο θα πλησιάζει η μέρα κυκλοφορίας.

Εκτός από rarebeauty.com, τα προϊόντα Rare Beauty θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα Sephora.

Αν και τα προϊόντα δεν είναι έτοιμα ακόμα για να βγουν στην αγορά η Γκόμεζ δήλωσε στο εισαγωγική βίντεο της σειράς: «Ήθελα να φτιάξω μια σειρά με την οποία κανείς να νιώθει άνετα. Ξέρετε, νομίζω ότι οι άνθρωποι αισθάνονται πίεση ότι πρέπει να μοιάζουν σαν τους άλλους ή θα πρέπει να αγοράσουν κάτι γιατί το αγοράζουν όλοι οι άλλοι».

Η Γκόμεζ έχει επίσης καταστήσει σαφές ότι θέλει η «Rare Beauty» να συνδράμει στον αγώνα για περισσότερη πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας. Τον Ιούλιο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δημιουργεί το Rare Impact Fund, και το 1% από τις πωλήσεις της σειράς θα δοθεί στην αύξηση της πρόσβασης σε πόρους, με την ελπίδα να συγκεντρώσει 100 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε 10 χρόνια.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42
Exit mobile version