search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 12:36
MENU CLOSE

Κορωνοϊός – Βρετανία: Βρέθηκαν 56 κρούσματα σε ξενώνα αιτούντων άσυλο στο Μπέρμιγχαμ

04.09.2020 18:18
Κορωνοϊός - Βρετανία: Βρέθηκαν 56 κρούσματα σε ξενώνα αιτούντων άσυλο στο Μπέρμιγχαμ - Media

 

Ξέσπασμα κορωνοϊού σε ξενώνα διαμονής αιτούντων άσυλο, καταγράφηκε στο Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας. Συγκεκριμένα, 56 άτομα βρέθηκαν να έχουν μολυνθεί με τον ιό και ο ξενώνας έκλεισε τις πόρτες του μέχρι νεωτέρας. Επιπλέον, οι διαμένονες έχουν μεταφερθεί σε εναλλακτικά καταλύματα όπου θα πρέπει να απομονωθούν.

Στο μεταξύ, έχει ξεκινήσει μια μεγάλη επιχείρηση από οργανισμούς, όπως το τοπικό δημοτικό συμβούλιο, το υπουργείο Υγείας της Αγγλίας και το υπουργείο Εσωτερικών, ώστε να γίνει ιχνηλάτηση επαφών.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ανακοινώθηκε η επιβολή περιοριστικών μέτρων στο Μπέρμιγχαμ μετά από αύξηση των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού, ενώ εκφράζονται φόβοι για πιθανό τοπικό lockdown στη συγκεκριμένη πόλη, αν συνεχιστεί η ανοδική πορεία στις μολύνσεις.

Στις αρχές Αυγούστου, το Μπέρμιγχαμ κατέγραφε 12 περιπτώσεις ανά 100.000 κατοίκους, τη δεύτερη εβδομάδα του μήνα ο αριθμός ανέβηκε στους 24 και σήμερα βρίσκεται στους 30.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 12:36