search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:20
MENU CLOSE

Ιορδανία: Κόλαση εκρήξεων σε αποθήκη όπλων από ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα (Photos/Videos)

11.09.2020 04:02
Ιορδανία: Κόλαση εκρήξεων σε αποθήκη όπλων από ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα (Photos/Videos) - Media

 

Μια σειρά ισχυρών εκρήξεων κλόνισαν μια στρατιωτική βάση της Ιορδανίας έξω από την πόλη Ζάρκα στο βορειοανατολικό άκρο της πρωτεύουσας Αμάν, ανέφερε μια πηγή ασφαλείας.

Κάτοικοι ανέφεραν ότι παράθυρα σπιτιών θρυμματίστηκαν σε τμήματα της πόλης, από όπου φαίνονταν μεγάλες φλόγες.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Ιορδανίας μετέδωσε ότι οι εκρήξεις σημειώθηκαν στην περιοχή Γκαμπάουι, ανατολικά της Ζάρκα. Το πρακτορείο δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της ιορδανικής κυβέρνησης, οι εκρήξεις προκλήθηκαν από ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα σε μια στρατιωτική αποθήκη που στοιβάζονταν όλμοι, ανέφερε η ιορδανική κυβέρνηση

Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα από την έκρηξη που συνέβη σε μια απομακρυσμένη περιοχή, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Αμζάντ Ανταϊλάχ σε κρατικά μέσα ενημέρωσης.

“Οι αρχικές έρευνες δείχνουν ότι η έκρηξη προκλήθηκε από ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα σε αποθήκες πυρομαχικών του στρατού που βρίσκονται σε μια απομονωμένη, μη κατοικημένη περιοχή και υπό κάμερες παρακολούθησης”, δήλωσε ο Ανταϊλάχ.

Οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν αποκλείσει την Ζάρκα, μια βιομηχανική πόλη, εμποδίζοντας τα αυτοκίνητα να φεύγουν ή να εισέρχονται.

Jordanian police close the highway between the capital of Amman and the city of Zarqa, after reports of large explosions at a nearby army base, September 11, 2020.

Κάτοικοι ανέφεραν ότι παράθυρα σπιτιών θρυμματίστηκαν σε τμήματα της πόλης, από όπου φαίνονταν μεγάλες φλόγες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:19