ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:19
MENU CLOSE

Έμμα Στόουν: Φήμες ότι παντρεύτηκε και είναι έγκυος (Photos)

24.09.2020 14:04

 

Σύμφωνα με το PageSix, η 31χρονη ηθοποιός και ο 35χρονος σκηνοθέτης του Saturday Night Live παντρεύτηκαν πρόσφατα. Πηγή μάλιστα είπε στην ιστοσελίδα ότι το ζευγάρι «σίγουρα» παντρεύτηκε. Η είδηση έρχεται λίγο αφού, νωρίτερα αυτό τον μήνα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες στις οποίες η Στόουν και ο ΜακΚάρυ φαίνονται να φορούν ταιριαστές βέρες.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον περασμένο Δεκέμβριο με μία τρυφερή φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα στην οποία η Έμα Στόουν έδειχνε το δαχτυλίδι της. Οι δυο τους μάλιστα σχεδίαζαν να παντρευτούν τον Μάρτιο, ανέβαλαν ωστόσο τον γάμο τους λόγω του κορωνοϊού.

Τον Μάιο ωστόσο η Στόουν άλλαξε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της με ένα απλό χρυσό δαχτυλίδι, δημιουργώντας εικασίες ότι εκείνη και ο ΜακΚάρυ παντρεύτηκαν κρυφά.

Όπως τονίζει η Daily Mail πάντως, οι τελευταίες φωτογραφίες του ζευγαριού δίνουν ακόμα περισσότερες ενδείξεις ότι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης. Αυτές μάλιστα πυροδότησαν ακόμα και φήμες εγκυμοσύνης καθώς η ηθοποιός φαίνεται να φορά φαρδιά ρούχα.

Την περασμένη Πέμπτη μάλιστα, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Malibu Tova δημοσίευσε μια φωτογραφία στα story της στο Instagram, και ισχυριζόταν ότι είχε δει τη Στόουν και τον ΜακΚάρυ να περπατούν και ότι η ηθοποιός είχε φουσκωμένη κοιλίτσα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:14
Exit mobile version