search
ΔΕΥΤΕΡΑ 10.11.2025 14:18
MENU CLOSE

Γαλλία: Σε υψηλό 4,5 μηνών ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ

12.10.2020 18:29
Γαλλία: Σε υψηλό 4,5 μηνών ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ - Media

 

Οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας ανακοίνωσαν πως ο αριθμός των ασθενών με νέο κορονοϊό που νοσηλεύονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας ξεπέρασε το όριο των 1.500 σήμερα, για πρώτη φορά από τις 27 Μαΐου, με τα στοιχεία αυτά να εντείνουν τους φόβους για την επιβολή τοπικών λοκντάουν στη χώρα.

Ο αριθμός των ανθρώπων που νοσηλεύονται με Covid-19 υπερέβη το όριο των 8.600 για πρώτη φορά από τις 29 Ιουνίου.

Επιπλέον, οι γαλλικές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα 8.505 νέα κρούσματα Covid-19 για τις τελευταίες 24 ώρες, ένας αριθμός πολύ μικρότερος του ρεκόρ του Σαββάτου με 26.896 κρούσματα και της Κυριακής με 16.101.

Ο αριθμός των ανθρώπων στη Γαλλία που πέθαναν από επιπλοκές της νόσου Covid-19 αυξήθηκε κατά 95 και ανέρχεται πλέον στους 32.825. Την Κυριακή είχαν καταγραφεί 46 θάνατοι.

Το σύνολο των κρουσμάτων ανέρχεται πλέον σε 743.479.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.11.2025 14:18