ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:58
MENU CLOSE

Λειτουργία Καταστημάτων Vodafone

11.11.2020 13:48

 

Παράλληλα, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone θα συνεχίσει κανονικά η διανομή φοιτητικών ταυτοτήτων, αλλά και των καρτών αιμοδοσίας.

Η εξυπηρέτηση εντός των καταστημάτων πραγματοποιείται τηρώντας τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας που επιβάλει η πολιτεία για την ασφάλεια τόσο των πελατών, όσο και των εργαζομένων.

Διευκρινίζεται ότι η πώληση νέου τηλεπικοινωνιακού ή ηλεκτρονικού εξοπλισμού ή εξοπλισμού ήχου και εικόνας (συσκευές, αξεσουάρ, tablet κ.λπ.) μέσα από τα καταστήματα δεν επιτρέπεται παρά μόνο μέσω του Vodafone eShop, όπου και η Ομάδα Ready μπορεί να καθοδηγήσει τον πελάτη για τις αγορές του μέσα από το πρωτοποριακό Virtual Shop.

Επιπλέον, η Vodafone διαθέτει την υπηρεσία Pick up & Delivery με την οποία αναλαμβάνει την επισκευή του κινητού ή του tablet του πελάτη, με παραλαβή και παράδοση στο χώρο προτίμησης του, παρέχοντας και τη δυνατότητα αντικατάστασης συσκευής, μέχρι την ολοκλήρωση της επισκευής. Μέσω της υπηρεσίας, η Vodafone προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στην εξυπηρέτηση των πελατών της, καθώς πραγματοποιεί και αντιβακτηριδιακό καθαρισμό της συσκευής πριν την επιστροφή της.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:52
Exit mobile version