search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:17
MENU CLOSE

To Disney+ στο «άρμα» της Vodafone TV

30.05.2022 14:11
vodafone_disney_new

Δεκαπέντε και σήμερα απομένουν για να εμφανιστεί η Disney+ στις ελληνικές τηλεοράσεις και αυτό θα συμβεί μέσω της συνδρομητικής τηλεόρασης VodafoneTV.

Πολύ πρόσφατα, στο πλαίσιο κλιμακούμενης εταιρικής επικοινωνιακής εκστρατείας, η Vodafone Ελλάδας και η The Walt Disney Company Ελλάδας, ανακοίνωσαν ότι ένωσαν τις δυνάμεις τους για να «προσφέρουν στους συνδρομητές του Vodafone TV συναρπαστικό περιεχόμενο, παρέχοντας πρόσβαση στη streaming υπηρεσία Disney+ μέσω του Vodafone TV, με την έναρξη της υπηρεσίας στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου 2022».

Οι συνδρομητές του Vodafone TV θα έχουν πρόσβαση στο Disney+, με αποκλειστικούς προνομιακούς όρους και ελκυστικό περιεχόμενο που περιλαμβάνει χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, με τις πιο πρόσφατες παραγωγές των 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX και Searchlight Pictures.

Σύντομα -ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας- θα ακολουθήσει η ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού για την τιμολογιακή πολιτική -τη συνδρομή δηλαδή- για προσβασιμότητα στο περιεχόμενο του Disney+.

Αυτό σημαίνει ότι το Disney+ θα χρειαστεί αρκετό χρονικό διάστημα για να λειτουργήσει ως αυτόνομη, ανεξάρτητη υπηρεσία περιεχομένου συνεχούς ροής, το κόστος επένδυσης είναι υψηλό -κατά εκτιμήσεις κύκλων της αγοράς με εμπειρία και γνώση του τομέα- όμως τα οικονομικά μεγέθη για έναν κολοσσό της βιομηχανίας του θεάματος όπως η The Walt Disney Company δεν είναι απαγορευτικά τονίζοντας ότι «η Disney θα επενδύσει».

To τοπίο της συνδρομητικής τηλεόρασης και των streaming υπηρεσιών βρίσκεται σε δημιουργική αναστάτωση καθώς μένει να φανεί πώς και πότε θα έρθει και επισήμως η επίσης ΟΤΤ υπηρεσία HBO max.

Για την ώρα, πάντως, «η Vodafone TV παραμένει το “σπίτι” της ΗΒΟ Max στην Ελλάδα», σημειώνουν κύκλοι της ελληνικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών.

Την δική της προωθητική καμπάνια έχει σε εξέλιξη η Nova για την OTT ΕΟΝ και η αγορά βρίσκεται σε αναμονή πότε θα έρθει -αν έρθει- η πιο οικονομική εκδοχή του Netflix που όμως θα περιλαμβάνει διαφημίσεις.

Διαβάστε επίσης:

«Βροχή» τα διαφημιστικά σποτ στο ραδιόφωνο

The Masked Singer: Αποχώρησε το Ποπ Κορν – Ποιος βρισκόταν πίσω από τη μάσκα! (Video)

ΕΡΑ: Από καινούρια studio εκπέμπει από σήμερα το Πρώτο Πρόγραμμα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:17