search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 02:19
MENU CLOSE

Και στην Ελλάδα η HBO Max

28.10.2021 07:00
hbo_max_new

Από χθες η πλατφόρμα HBO Max είναι διαθέσιμη επι ευρωπαϊκού εδάφους και ειδικότερα στις σκανδιναβικές χώρες (Σουηδία, Δανία, Νορβηγία, Φινλανδία) την Ισπανία και την Ανδόρα.

Η Ελλάδα είναι στα αμέσως επόμενα πλάνα και θα έχει πρόσβαση στη νέα υπηρεσία εντός του 2022 μαζί με την Ολλανδία, την Τουρκία, την Ισλανδία, την Εσθονία, τη Λιθουανία και τη Λετονία.

Η HBO Max (με παραγωγές ανάμεσά τους και οι «Sex and the City», «Game of Thrones», «The Sopranos», «Succession» κ.ά.) θα προσφέρεται σε Σουηδία, Νορβηγία, Δανία και Φινλανδία με μειωμένες τιμές για τους συνδρομητές τους.

Σε Ισπανία και Ανδόρα οι τιμές παραμένουν ίδιες. Επιπλέον, κάθε συνδρομητής σε αυτές τις χώρες θα μπορεί να λάβει 12 μήνες υπηρεσίας πληρώνοντας το κόστος συνδρομής μόνο οκτώ μηνών.

Στη Σουηδία και τη Νορβηγία, το HBO Max θα κοστίζει λίγο περισσότερο από 10 δολάρια το μήνα ή εναλλακτικά 81 δολ το χρόνο (αν η συνδρομή είναι ετήσια) , στη Δανία 9,2 δολάρια μηνιαίως ή 70 δολάρια το χρόνο και στη Φινλανδία και την Ισπανία 10,40 δολάρια το μήνα ή 80 ευρώ ετησίως.

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Μουμτζής: Αντιδράσεις για την ανάρτηση του αρθρογράφου της «Καθημερινής» – «Θα μας πείτε ότι και οι ζωές των Τούρκων μετράνε»

Πρετεντέρης για τη Φώφη Γεννηματά: «Μια γενναία γυναίκα – πέρασε στην ιστορία»

Ιστορίες επιτυχίας στο Open

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09