ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 05:15
MENU CLOSE

Ξεσπά η Μαριάννα Τουμασάτου για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης: «Είναι το μυαλό τους αρρωστημένο» (Video)

03.02.2021 16:13
 
Ξέσπασε η Μαριάννα Τουμασάτου σε μια συνέντευξη-ποταμό, στην οποία αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις για σωρεία περιστατικών σεξουαλικής παρενόχλησης, βίας και κακοποίησης στον χώρο του θεάματος.
 
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η γνωστή ηθοποιός δεν κράτησε τα λόγια της και αναφερόμενη στις καταγγελίες για περιστατικά κακοποίησης και παρενόχλησης που αφορούν στον χώρο του θεάτρου και γενικότερα του θεάματος, είπε ότι «σε όλους τους χώρους υπάρχουν όλα τα είδη των ανθρώπων. Σε εμάς επειδή είμαστε πιο αναγνωρίσιμοι – τουλάχιστον ένα ποσοστό – ξέρει και ο κόσμος όταν μιλάμε για κάποιον ότι έκανε κάτι, ποιος είναι αυτός ο κάποιος. Δεν σημαίνει ότι όλος ο χώρος είναι έτσι».
 
«Πρέπει να φύγουν από τον χώρο, είναι πολλά χρόνια αλλά δεν βάζουν μυαλό… Να πάνε σπίτι τους και να ζητήσουν βοήθεια… Σεβασμός δεν υπάρχει, ο σεβασμός κερδίζεται, δεν χαρίζεται σε κανέναν και για κανέναν λόγο… Ακόμη και τώρα υπάρχουν κορίτσια που ξέρουμε ότι έχουν υποστεί κάποια πράγματα, αλλά δεν θέλουν να βγουν να το πουν. Κάποιον λόγο θα έχουν. Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Σοφία Μπεκατώρου που άνοιξε την μεγάλη πόρτα και μετά στη Ζέτα (Δούκα) και στην Τζένη (Μπότση) που άνοιξαν τα παράθυρα να μπει φως, να φύγει επιτέλους η μούχλα που υπάρχει» συμπλήρωσε.

ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 03:42
Exit mobile version