ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:36
MENU CLOSE

Στέφανος Μάνος: Οπαδός των ιδιωτικοποιήσεων αλλά... λάβρος με την ιδιωτική εταιρεία ύδρευσης Εκάλης

17.02.2021 11:20

 

Είχε προηγηθεί χθεσινό μήνυμά του στο twitter όπου μιλούσε για 36 ώρες χωρίς ηλεκτρικό.

O πρώην υπουργός κάνει λόγο για χάος στον ΔΕΔΔΗΕ και στη συνεργασία του με τους δήμους, επισημαίνοντας ότι το πρόβλημα δεν θα λύσει ως δια μαγείας η ιδιωτικοποίηση.

«Έχω τηλεφωνήσει ο ίδιος στον ΔΕΔΔΗΕ από προχτές και δεν έχουν την παραμικρή προοπτική αποκατάστασης ακόμη. Δεν έχουν περάσει καν από εδώ. Είναι αλλού!», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μάνος.

Ο πρώην υπουργός θεωρεί ότι η ιδιωτικοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ δεν αποτελεί από μόνη της λύση για τη σωστή λειτουργία του: «Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι αρκεί αυτό», τόνισε, εκτιμώντας ότι «εκείνο που χρειάζεται είναι να υπάρχουν πολύ αυστηροί κανόνες λειτουργίας που θα τηρούνται ευλαβικά. Η τήρησή τους πρέπει να είναι δέκα φορές αυστηρότερη για μια εταιρία που συνιστά μονοπώλιο, όπως στην περίπτωση του ΔΕΔΔΗΕ», υπογράμμισε.

Ωστόσο ο Στέφανος Μάνος εμφανίζεται οργισμένος και με την ιδιωτική εταιρεία που υδροδοτεί την Εκάλη χλευάζοντας μάλιστα την απάντηση των υπευθύνων της ότι… χάλασε η γεννήτρια που είχαν.

«Ιδιωτική είναι και εδώ στην Εκάλη η εταιρία ύδρευσης, η Εκάλη ΑΕ. Εδώ και 24 ώρες δεν έχουμε νερό και όταν τηλεφώνησα το απέδωσαν στη διακοπή του ρεύματος. Ρώτησα εάν έχουν γεννήτρια και μου απάντησα ότι… χάλασε», είπε στο kathimerini.gr ο κ. Μάνος: «Συνεπώς δεν έχει τόσο σημασία η ιδιωτικοποίηση, όσο οι κανόνες λειτουργίας.»

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:34
Exit mobile version