search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:42
MENU CLOSE

«Πήρε ζακέτα»… η τηλεθέαση στην πρεμιέρα της Ελένης Ράντου;

28.03.2021 14:49
zaketa-na-pareis_new

Την πρώτη της «μάχη» στους πίνακες μετρήσεων έδωσε χθες το βράδυ, η νέα και πολλά υποσχόμενη κωμική σειρά μυθοπλασίας, μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ.

Η Ελένη Ράντου, μετά από πολλά χρόνια επέστρεψε στην τηλεόραση, σε πρωταγωνιστικό ρόλο και μαζί της η Δάφνη Λαμπρόγιαννη και η Φωτεινή Μπαξεβάνη, έκαναν πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου (27/3).

Και όπως δείχνουν τα νούμερα της τηλεθέασης η νέα σειρά της Δημόσιας τηλεόρασης «Ζακέτα να πάρεις» τα πήγε πολύ καλά, καθώς κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και να τους χαρίσει, ένα 12,4% μέσο όρο στο δυναμικό κοινό και 13,2% στο γενικό σύνολο.

Δείχνοντας ότι η πρώτη «μάχη» είχε επιτυχή έκβαση, κάτι που θα χαροποίησε τους ιθύνοντες της ΕΡΤ, καθώς φέτος έχουν επενδύσει πολλά εκατομμύρια ευρώ στις ελληνικές σειρές μυθοπλασίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:42