search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 17:22
MENU CLOSE

Απίστευτη προσβολή Ερντογάν στην φον ντερ Λάιεν – Σάλος από την κίνησή του (Video)

07.04.2021 16:14
michel_erdogan_leyen_new

Πραγματική θύελλα έχει προκαλέσει ένα βίντεο από τη συνάντηση του Ερντογάν με τους προέδρους της Κομισιόν και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, την Τρίτη στην Άγκυρα.

Στο βίντεο, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν οδηγή τον Σαρλ Μισέλ και την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην αίθουσα των συναντήσεων στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα. Ερντογάν και Μισέλ κάθονται σε αντικρυστές πολυθρόνες στο κέντρο, ας πούμε, του πλάνου.

Ωστόσο, η Γερμανίδα πρόεδρος της Κομισιόν μένει όρθια και περιμένει από του Τούρκο πρόεδρο να της δείξει πού θα καθίσει. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και τελικά η φον ντερ Λάιεν μετά από μερικά αμήχανα δευτερόλεπτα κάθισε σε καναπέ, απέναντι από τον Τσαβούσογλου.

Σχολιάζοντας την εικόνα, που κάθε άλλο παρά τιμή περιποιεί στον οικοδεσπότη Ερντογάν, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, σημείωσε: «Η απαράδεκτη στάση του Ερντογάν απέναντι στην φον ντερ Λάιενεπιβεβαίωσε αυτό που είχαμε καταλάβει όλοι μετά την αποχώρηση της Τουρκίας από την Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης. Θα συνεχίσει η ΕΕ να μην αντιδρά;».

Πηγή φωτο: Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27