search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:28
MENU CLOSE

Σιλβέστερ Σταλόνε: Κρεμάει τα γάντια του για τον «Ρόκι Μπαλμπόα»

08.04.2021 19:47
sylvester-stallone

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του και να μην επανέλθει στον ρόλο του Ρόκι Μπαλμπόα, καθώς σύμφωνα με το The Hollywood Reporter ο 74χρονος ηθοποιός δεν θα εμφανιστεί στο επερχόμενο Creed III.

 Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού επιβεβαίωσε ότι δεν θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες για την απόφαση αυτή.

 Ο Σταλόνε υποδύθηκε το ρόλο του Ρόκι στις δύο ταινίες Creed, ως μέντορας του Άντονις Κριντ, -γιο του αντιπάλου του Απόλο Κριντ-, που υποδύθηκε ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν.

 Με το Creed III, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 23 Νοεμβρίου του 2022, θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο ο Τζόρνταν.

 «Η σκηνοθεσία ήταν πάντα μια φιλοδοξία, αλλά ο χρόνος έπρεπε να είναι ο σωστός», δήλωσε πριν από καιρό στο The Hollywood Reporter ο ηθοποιός.

 «Αυτό το franchise και συγκεκριμένα τα όσα θα διαδραματιστούν στο Creed III είναι βαθιά προσωπικά για μένα», πρόσθεσε ο Τζόρνταν και συμπλήρωσε: «Ανυπομονώ να μοιραστώ το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του Άντονις Κριντ με την ευθύνη του να είμαι σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:27