search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:50
MENU CLOSE

Λευτέρης Πετρούνιας: «Είμαστε επτά μήνες απλήρωτοι» (Video)

27.04.2021 12:59
petroynias-new

Θριαμβευτής για ακόμα μια φορά γύρισε στην Ελλάδα από πανευρωπαϊκούς αγώνες ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος με 15.400 βαθμούς κατόρθωσε να κατακτήσει με άνεση το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμά του.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο κορυφαίος αθλητής των κρίκων τόνισε μεταξύ άλλων πόσο σημαντικό είναι αυτό το μετάλλιο για τον ίδιο, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι αθλητές παραμένουν απλήρωτοι εδώ και επτά μήνες.

Τι είπε αναλυτικά

«Είναι ξεκάθαρα αφιερωμένο στην οικογένειά μου, αλλά πάνω από όλα είναι στην Ελλάδα και τους Έλληνες και στους αθλητές που είναι πίσω μου.

Αυτοί οι αθλητές που βλέπετε είναι επτά μήνες απλήρωτοι, το ίδιο ισχύει και σε εμένα και ελπίζω η νέα διοίκηση να μη συνεχίσει τα λάθη της παλιάς διοίκησης. Χάρη στους χορηγούς που έχω μπορώ να συνεχίσω να κάνω γυμναστική. Αυτοί οι αθλητές που βλέπετε πίσω μου είναι στην ίδια κατάσταση χωρίς χορηγούς.

Η γυμναστική, παρά τις αντιξοότητες, θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά. Το χρυσό αυτό μετάλλιο σηματοδοτεί τη δική μου επιστροφή προσωπικά, γιατί κατάφερα μετά από 2-3 χρόνια τραυματισμών και κορωνοϊού να επιστρέψω στο επίπεδο που ήμουν παλαιότερα. Είμαι σίγουρος πως η συνέχεια θα είναι λαμπρή.

Εν όψει Ολυμπιακών, σε προσωπικό επίπεδο, μου δίνει πολλή δύναμη και μου δίνει το δικαίωμα να πιστεύω ότι θα μπορέσω να διεκδικήσω ξανά το ολυμπιακό μετάλλιο στο Τόκιο, δεδομένου ότι καταφέραμε να πάρουμε ένα τόσο καλό σκορ με ένα μικρό βήμα στην έξοδο. Θεωρώ ότι είναι ένα καλό μήνυμα.

Το μήνυμα είναι ότι πρέπει να προσπαθούμε να κοιτάξουμε μπροστά και να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας και τις παλιές μας συνήθειες. Θέλω να είμαι υγιής και να συνεχίσω να κάνω τους Έλληνες περήφανους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:45