Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στο νοσοκομείο ΚΑΤ της Αττικής μεταφέρθηκε 17χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Τρίτης, έπειτα από έκρηξη αυτοσχέδιας κροτίδας, στην κοινότητα Βουπράσιο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 17χρονος, ο οποίος βρισκόταν στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, επιχείρησε να ενεργοποιήσει αυτοσχέδια κροτίδα, αποτελούμενη από λάστιχο που είχε γεμίσει με μπαρούτι.
Ωστόσο, υπό αδιευκρίνιστα αίτια, η αυτοσχέδια κροτίδα εξερράγη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο δεξί χέρι και στο πρόσωπο.
Ο 17χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, κυρίως λόγω των τραυμάτων που έχουν προκληθεί στο δεξί χέρι του.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.