ΔΕΥΤΕΡΑ 10.11.2025 20:17
MENU CLOSE

Ποια είναι η χώρα των 7 εκατομμυρίων που μόλις κατέγραψε τον πρώτο θάνατο από κορωνοϊό

09.05.2021 17:46

Και όμως, υπάρχει μία χώρα με επτά εκατομμύρια κατοίκους η οποία ενάμισι χρόνο μετά την εμφάνιση της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού μόλις κατέγραψε τον πρώτο θάνατο στο έδαφός της.

Πρόκειται για μία γυναίκα 53 ετών από το Βιετνάμ που είχε υποκείμενα νοσήματα, μεταξύ αυτών και σακχαρώδη διαβήτη και εργάζονταν σε ένα κλαμπ καραόκε σε ένα χωριό έξω από την πρωτεύουσα Βιεντιάν, σύμφωνα με την κρατική ηλεκτρονική σελίδα ειδήσεων «Vientiane Times» που επικαλέστηκε την εθνική ομάδα δράσης κατά της COVID-19.

Ο αριθμός των περιστατικών μόλυνσης έχει εκτοξευτεί στη χώρα με πληθυσμό επτά εκατομμύρια κατοίκους, από τον προηγούμενο μήνα, όταν οι χειρότερες εξάρσεις μετάδοσης των κρουσμάτων εμφανίστηκαν στη γειτονική Ταϊλάνδη και στην Καμπότζη.

Το Λάος έχει επιβεβαιώσει 1.302 περιστατικά μόλυνσης, από την έναρξη της πανδημίας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.11.2025 20:15
Exit mobile version