search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:27
MENU CLOSE

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Η… δέσμευση για το σώμα της (Photo)

10.05.2021 16:54
mihail_new

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ… δεσμεύτηκε δημοσίως ότι θα… χάσει το σώμα που προκάλεσε η καραντίνα.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία εντυπωσιάζει με τη σιλουέτα τη,ς έχει παραδεχθεί δημοσίως ότι γυμνάζεται συστηματικά και προσέχει τη διατροφή της, χωρίς να στερεί από τον εαυτό της το δικαίωμα για κάποιες διατροφικές… παρεκτροπές.

Ωστόσο, η ίδια σε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram καθώς βαίνουμε προς το τέλος της καραντίνας, έγραψε: «Αυτό είναι το σώμα που “έφτιαξα” στην καραντίνα -σας το παρουσιάζω με παρρησία και κάποιο “ρούφηγμα”! Με αποφασιστικότητα να κόψω τις βραδινές ατασθαλίες και να εντείνω την άσκηση. Ακολουθώ το παράδειγμα του Γουίλ Σμιθ και σας βάζω “μάρτυρες” στην απόφασή μου να… χάσω τα κιλά του εγκλεισμού και να μαυρίσω (καλού-κακού)».

Για όσους δεν καταλαβαίνουν την αναφορά, πριν από μερικές εβδομάδες ο Γουίλ Σμιθ «δεσμεύτηκε» επίσης να κόψει τις νυχτερινές επιδρομές στο ψυγείο του και να επανέλθει σε φόρμα. «Αυτό είναι το σώμα που με κουβάλησε κατά τη διάρκεια της πανδημίας και αμέτρητων ημερών μέσα στην κουζίνα. Το λατρεύω αυτό το σώμα, αλλά θέλω να νιώσω καλύτερα. Όχι άλλα μεταμεσονύχτια muffins. Θα αποκτήσω την καλύτερη φυσική κατάσταση της ζωής μου με τη συνεργασία μου με το YouTube», έγραψε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:25