search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:01
MENU CLOSE

Χωρικοί βρήκαν βάτραχο – γίγαντα που ξεπερνάει το μισό κιλό σε βάρος (Video)

13.05.2021 16:45
vatraxos-new

Οι χωρικοί στα νησιά του Σολομώντα δεν πίστευαν στα μάτια τους. Εντόπισαν ένα βατράχι – γίγαντα το οποίο ήταν περισσότερο από 25 εκατοστά στο μήκος και βαρύτερο από μισό κιλό.


Ο βάτραχος είναι της συνομοταξίας Cornufer Guppyi και τον βρήκε ένας χωριανός μέσα σε έναν μύλο ξυλείας. Ο Τζίμι Χιούγκο όπως είπε και ο ίδιος, πάγωσε όταν είδε το τεράστιο βατράχι.


«Δεν πίστευα στα μάτια μου, είναι ο μεγαλύτερος βάτραχος που έχω δει στη ζωή μου. Ήταν στο μέγεθος ενός μωρού. Τους λέμε “κοτόπουλα της υπαίθρου” γιατί σε κάποια χωριά τους προτιμούν από τα κοτόπουλα, όμως είναι δύσκολο να τους πιάσει κάποιος» είπε ο χωρικός.

Τον βάτραχο τον εντόπισαν και τον ξετρύπωσαν οι δυο σκύλοι του Χιούγκο οι οποίοι γεμάτοι περιέργεια έπαιζαν μαζί του μέχρι να φτάσει και ο ίδιος και να τον δει. «Τελικά τον φάγαμε, αφού είχε ήδη πεθάνει, όμως ελπίζω την επόμενη φορά που θα δούμε έναν τέτοιον βάτραχο, να είναι ακόμα ζωντανός και θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε ζωντανό», είπε.

Ειδήσεις σήμερα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά! (video)

Πέτρος Φιλιππίδης: Τον στηρίζει η σύζυγός του – Τι κατέθεσε (video)

Αγνώριστος ο Ιγκλέσιας των Podemos – Έκοψε την κοτσίδα (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:01