search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:55
MENU CLOSE

Αγνώριστος ο Ιγκλέσιας των Podemos – Έκοψε την κοτσίδα (Photo)

13.05.2021 15:43
pablo-new

Έφυγε από την πολιτική αποφάσισε να κόψει και την κοτσίδα ο μέχρι πρόσφατα ηγέτης των Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας. Και όπως κάθε αλλαγή σταθμού στη ζωή κάποιου, ο Πάμπλο έκανε και αλλαγή και στην εμφάνιση του.


Τον «νέο» Ιγκλέσιας συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας La Vanguardia, η οποία δημοσίευσε και τις σχετικές φωτογραφίες. Φοράει ένα τζιν παντελόνι και ένα καρό πουκάμισο έχει φροντισμένο το μούσι και η κοτσίδα έχει εξαφανιστεί.


Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας αποχώρησε από την πολιτική μετά την ήττα των κομμάτων της Αριστεράς στις περιφερειακές εκλογές της Μαδρίτης στις 4 Μαϊου, στις οποίες ήταν ο ίδιος υποψήφιος.


Όπως αναφέρει η La Vanguardia Στον Ιγκλέσιας είχε ζητηθεί να κόψει την κοτσίδα του στις εκλογές του 2014 και του 2015, αλλά και όταν οι Podemos εντάχθηκαν στον κυβερνητικό συνασπισμό, αλλά ήταν τόσο χαρακτηριστική, που εκείνος αποφάσισε να την κρατήσει.

Ειδήσεις σήμερα
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το μωρό σκουντούσε την νεκρή Καρολάιν
Ο «φονιάς»: Ο κοντούλης Αυστραλός που έκανε τους Τούρκους να τρέμουν στην Καλλίπολη
Μέση Ανατολή: Στις «φλόγες» η Γάζα – Για χερσαία επέμβαση ετοιμάζεται το Ισραήλ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:55