search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:04
MENU CLOSE

Ο Θάνος Τζήμερος… απειλεί με αποχώρηση από την πολιτική και την αρθρογραφία

13.05.2021 16:21
tzimeros_new

«Τελεσίγραφο» στους απανταχού υποστηρικτές του έστειλε ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά» σχετικά με το μέλλον του στην πολιτική.

Μετά από τις έως σήμερα αποτυχημένες προσπάθειες να μπει το κόμμα του ή οι σχηματισμοί με τους οποίους συνεργάζεται στη Βουλή, ο Θάνος Τζήμερος, με ανάρτησή του στο Facebook, ξεκαθάρισε ότι αν στις επόμενες εκλογές το συνεργατικό σχήμα που έχει με τον Φαήλο Κρανιδιώτη δεν περάσει το όριο του 3%, ο ίδιος θα αποχωρήσει από την πολιτική και την αρθρογραφία.

«Σας ενημερώνω πως τη δυνατότητα “διαβάζω & επιδοκιμάζω Τζήμερο” αλλά ψηφίζω τον άλλον για να φύγει ο παρα-άλλος δεν θα την έχετε άλλη φορά. Στις επόμενες εθνικές εκλογές αν ο συνασπισμός μας με τον Φαήλο δεν μπει στη Βουλή, εγώ αποχωρώ από την πολιτική και φυσικά και από την αρθρογραφία», έγραψε ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά» και μένει να φανεί αν και πόσοι θα ανταποκριθούν στα κελεύσματά του

Ειδήσεις σήμερα

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Είμαι προϊόν ενός καλοκαιρινού έρωτα, δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου, δεν ξέρω πού είναι (video)

Βαρουφάκης: Χυδαία η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, αγνοεί το απάρντχαϊντ που στήνει το κράτος του Ισραήλ

Αγνώριστος ο Ιγκλέσιας των Podemos – Έκοψε την κοτσίδα (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:04