search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:51
MENU CLOSE

Τάκης Χρυσικάκος για Παπαμιχαήλ – Βουγιουκλάκη: «Ο Δημήτρης δε σταμάτησε ποτέ να αγαπά την Αλίκη» (Video)

13.05.2021 11:36
xrysikakos-papamixail-new

Την παράσταση που έπαιξε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη θυμάται ο Τάκης Χρυσικάκος, ενώ μιλά με τρυφερά λόγια για τη φιλία που τον συνέδεε με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Με την Αλίκη είχαμε μια ωραία συνεργασία, την ευγνωμονώ. Με πήρε παρτενέρ της στο θέατρο, την ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό, δε θα το ξεχάσω ποτέ. Με τον Δημήτρη, όμως, γίναμε φίλοι. Τον Δημήτρη τον αγάπησα πάρα πολύ κι έμεινα φίλος του ως το τέλος. Μας έδεσαν πάρα πολλά πράγματα. Δε θα ξεχάσω ποτέ τι έχουμε ζήσει.

Ο Δημήτρης θύμωνε πάρα πολύ με την Αλίκη. Είχαν αντιπαλότητες, αλλά δεν επέτρεπε σε κανέναν να πει άσχημη κουβέντα για εκείνη. Δε σταμάτησε ποτέ να την αγαπά την Αλίκη ο Δημήτρης» είπε -μεταξύ άλλων- ο ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ειδήσεις σήμερα

Η οργισμένη αντίδραση του Παπαμιχαήλ όταν γιουχάισαν την ταινία «Παπαφλέσσας» (Photos)

Όταν σατίριζαν τη Βουγιουκλάκη επειδή δε μπορούσε να κάνει παιδί – Οι δυο αποβολές και η λαοθάλασσα στο δικαστήριο (Photos)

Αγαπημένες ταινίες που σήμερα θα είχαν «καταδικαστεί» για μηνύματα ρατσισμού, σεξισμού και παιδεραστίας (Video/Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15