search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 03:48
MENU CLOSE

Ντέμι Λοβάτο: Μετά από «πανσεξουαλική», δηλώνει και «μη δυαδική»

19.05.2021 15:20
lovato_new

Μετά την αποκάλυψη ότι είναι «πανσεξουαλική», η Ντέμι Λοβάτο μέσω ανάρτησής της, ενημέρωσε τους fans της ότι είναι και «non-binary», ήτοι ότι δεν ταυτίζεται με κάποιο από τα δύο φύλα.

H Λοβάτο έγραψε στο Instagram ότι «σήμερα είναι μια μέρα που με χαρά μοιράζομαι ένα μεγάλύτερο κομμάτι της ζωής μου μαζί σας. Με περηφάνια σας λέω ότι αυτοπροσδιορίζομαι ως “non binary” και αναφέρομαι πια στις αντωνυμίες αυτοί/εκείνοι. Αυτή η αποκάλυψη έρχεται ύστερα από αρκετή δουλειά που έκανα με τον εαυτό μου. Ακόμα μαθαίνω, ακόμα ανακαλύπτω τον εαυτό μου και δεν ισχυρίζομαι πως είμαι ειδική σε κάποιον τομέα».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο μήνες η ποπ σταρ δήλωσε σε συνέντευξή της ότι είναι «πανσεξουαλική», ενώ εξηγώντας γιατί αποφάσισε να διαλύσει τον αρραβώνα της, απάντησε πως είναι πολύ gay για να δεσμευτεί με έναν άνδρα «αλλά δεν ξέρω αν αλλάξει κάτι σε 10 χρόνια. Δεν ξέρω αν θα αλλάξω εγώ ποτέ. Αυτό που ξέρω είναι ότι λατρεύω να αποδέχομαι τον εαυτό μου».

Η πανσεξουαλικότητα ορίζεται ως η έλξη προς κάποιο άτομο ανεξαρτήτως φύλου ή ταυτότητας φύλου, ενώ ως «μη δυαδικά» χαρακτηρίζοντα άτομο που δεν οικειοποιούνται αποκλειστικά είτε την αρρενωπότητα είτε την θηλυκότητα του εκάστοτε φύλου και μπορούν να αυτοπροσδιοριστούν έχοντας δύο ή περισσότερα φύλα, ή να είναι τελείως άφυλα ή αλλιώς να έχουν μια ρευστή ταυτότητα φύλου.

Photo: Instagram

Ειδήσεις σήμερα

Χάρι – Ουίλιαμ: Μιλούν σε ντοκιμαντέρ για την απώλεια της μητέρας τους, Νταϊάνα (Video)

Ναόμι Κάμπελ: Έγινε για πρώτη φορά μητέρα στα 50 της χρόνια

Κατερίνα Λέχου: «Είναι ανεπίτρεπτο να προσβάλλεις έναν άνθρωπο είτε είσαι ο Κουν είτε όχι» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04