search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:07
MENU CLOSE

Γιώργος Λιάγκας: Όταν χώρισαν οι γονείς μου, επί τρία χρόνια δεν βγήκα να παίξω (Video)

20.05.2021 15:37
liagkas-skorda-new

Η Νικολέτα Μαυρίδη πρόλαβε πριν αποχωρήσει από το «Survivor 2021» να αφήσει το προσωπικό της στίγμα στο παιχνίδι επιβίωσης με μια εκ βαθέων εξομολόγηση για το «τραύμα» που της άφησε το διαζύγιο των γονιών της όταν ήταν μόλις πέντε χρονών.

Σχολιάζοντας τα όσα είπε η Νικολέτα, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε και αυτός σε μια εξομολόγηση.
«Πώς έχουν αλλάξει οι εποχές. Όταν ήμουν στην ηλικία της Νικολέττας, όταν χώρισαν οι γονείς μου που ήμουν επτά χρονών, επί τρία χρόνια δεν βγήκα να παίξω με άλλα παιδάκια επειδή ντρεπόμουν να τους πω ότι εμένα έχουν χωρίσει οι γονείς μου. Θεώρησα ότι ήταν κάτι πάρα πολύ κακό που χώρισαν, ντρεπόμουν πάρα πολύ που οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι.

»Θυμάμαι ότι ήμουν ένα παιδί πολύ μοναχικό που ήμουν σε ένα παράθυρο σε ένα σπίτι που έπαιζα μόνος μου κι έβλεπα τα άλλα παιδιά στον Υμηττό που μέναμε να παίζουν κάτω κι εγώ ντρεπόμουν να βγω. Οι γονείς δεν είχαν τη λογική όπως οι μοντέρνοι γονείς να μιλήσουν στα παιδιά και να πουν “δεν είναι κάτι κακό, δεν φταις εσύ για αυτό που συμβαίνει”. Βλέπεις πόσο έχουν αλλάξει οι εποχές. Τώρα τα παιδιά βγαίνουν και εξομολογούνται όσα έχουν βιώσει και καλά κάνουν που το λένε. Καλά κάνει η παραγωγή και το έβαλε» είπε ο παρουσιαστής.

Ειδήσεις σήμερα:

MasterChef: Ο Τζιοβάνι μας συστήνει τη σύζυγό του και προβλέπει το ζευγάρι του τελικού (video)

Eurovision 2021: Τεχνικά προβλήματα στη 2η πρόβα της Στεφανίας -Τι φοβούνται οι υπεύθυνοι (Video)

Τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν – Ρεκόρ προβολών για το επίσημο τρέιλερ της σειράς! (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:07