search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:16
MENU CLOSE

Τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν – Ρεκόρ προβολών για το επίσημο τρέιλερ της σειράς! (Videos)

20.05.2021 09:47
filarakia-new

Απότέλεσε μια από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές για εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Ο λόγος, φυσικά, για τα γνωστά σε όλους μας Φιλαράκια, που στις 27 Μαΐου κάνουν πρεμιέρα στο HBO Max.

Το πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό reunion, λοιπόν, του Ρος, της Μόνικας, του Τσάντλερ, της Φοίβης, του Τζόι και της Ρέιτσελ είναι προ των πυλών και το κοινό δε βλέπει την ώρα να τους υποδεχτεί ξανά μετά από τόσα χρόνια!

Μάλιστα, κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ το οποίο έχει πάνω 4,5 εκατομμύρια προβολές σε μόλις 13 ώρες!

Τα Φιλαράκια είναι μία αμερικανική κωμική τηλεοπτική σειρά, την οποία δημιούργησαν οι Μάρτα Κάουφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν.

Η προβολή της ξεκίνησε στις 22 Σεπτεμβρίου 1994 από το NBC και σταμάτησε δέκα χρόνια μετά, στις 6 Μαΐου 2004 σημειώνοντας τεράστια απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό για όλο αυτό το διάστημα.

Με καστ πρωταγωνιστών τους Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ, Μάθιου Πέρι και Ντέιβιντ Σουίμερ, η σειρά περιστρέφεται γύρω από έξι φίλους που ζουν στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Ειδήσεις σήμερα

Ναόμι Κάμπελ: Οργιάζουν οι φήμες για τη γέννηση της κόρης της (Video)

Ντέμι Λοβάτο: Μετά από «πανσεξουαλική», δηλώνει και «μη δυαδική»

Χάρι – Ουίλιαμ: Μιλούν σε ντοκιμαντέρ για την απώλεια της μητέρας τους, Νταϊάνα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:16