search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 10:17
MENU CLOSE

Εικόνες καταστροφής από την πυρκαγιά στο Σχίνο Κορινθίας-Καμμένα σπίτια, σε απόγνωση οι κάτοικοι (video)

20.05.2021 18:49
vasiki

Τραγικές εικόνες από την δασική πυρκαγιά που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στο Σχίνο καθώς και της ραγδαίας αύξησης της έντασης των ανέμων τις τελευταίες ώρες.

Οι κάτοικοι είναι σε απόγνωση ενώ οι άνδρες της Πυροσβεστικής δίνουν μεγάλη μάχη στην προσπάθειά τους να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά , με τους ισχυρούς ανέμους να δυσχεραίνουν το έργο τους.

όλοι οι πολίτες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή Χάνι Δερβένι, Άνω Πευκενέα και Κάτω Πευκενέα κλήθηκαν να απομακρυνθούν άμεσα από την περιοχή με κατεύθυνση προς πόλη των Μεγάρων για προληπτικούς λόγους. Στους κατοίκους εστάλη εστάλη και μήνυμα μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Έκτακτης Ανάγκης 112 για την προληπτική απομάκρυνση των πολιτών στις παραπάνω περιοχές.

Λίγο αργότερα με νεο μήνυμα που εστάλη μέσω του 112 όλοι οι πολίτες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του οικισμού Αιγειρούσες – Ντουράκος, κλήθηκαν να απομακρυνθούν άμεσα μέσω του παραλιακού δρόμου με κατεύθυνση Αλεποχώρι – Μέγαρα μετά και την ενίσχυση των ανέμων.

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, έχουν ως αποτέλεσμα οι καπνοί και οι στάχτες να μεταφέρονται μέχρι και την Αττική, σε νησιά των Κυκλάδων, αλλά και στην Ικαρία.

Ειδήσεις τώρα

Από καύση υπολειμμάτων σε ελαιώνα η φωτιά στον Σχίνο – Στάχτη 20 χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους

Πυρκαγιά στον Σχίνο Κορινθίας: Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο από αεροπλάνο (Photo)

Μεσανατολικό: Ανίκανη να επιβάλει κατάπαυση του πυρός η διεθνής κοινότητα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 10:16