search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 16:10
MENU CLOSE

Στράτος Τζώρτζογλου: «Δεν είχα να πληρώσω ούτε το νοίκι μου» (Videos)

21.05.2021 10:47
stratos-tzortzogloy-new

Η περίοδος του lockdown ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς το «πάγωμα» στο επάγγελμά του τον έφτασε σε άσχημη, οικονομική κατάσταση, είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου ο οποίος -όπως τονίζει- είχε φτάσει σε σημείο να μην μπορεί να πληρώσει ούτε το νοίκι του.

Αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που πήγε στη «Φάρμα». Ένας ακόμη λόγος; Να ξεπεράσει τον χαμό της μητέρας του.

«Πριν πάω στη Φάρμα το σίριαλ που έκανα πέρυσι τελείωσε λόγω κορωνοϊού και δεν έπαιρνα χρήματα, δεν είχα να πληρώσω ούτε το νοίκι μου. Είπα δεν με νοιάζει καθόλου θα πάω να σκουπίζω πατώματα»

Δήλωσε πως δεν έχει δει επεισόδια από τη «Φάρμα» και αυτό διότι δεν ήθελε να χαλάσει την εικόνα των παιδιών στο μυαλό του και να μπει στο τρυπάκι να απαντά σε ερωτήσεις:

«Θέλω να προστατεύσω την εικόνα τους και τη σκέψη του και δεν ήθελα να βγω και να λέω διάφορα. Βγήκα σε κατάσταση αγάπης και κατανόησης» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Κάνοντας τον απολογισμό της ζωής του νιώθει ευτυχισμένος  με όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα. Και πιο περήφανος από όλα είναι φυσικά για τον γιο του Αλκιβιάδη, που κατάφερε με πολλούς κόπους να τον σπουδάσει στην Αμερική.

Ειδήσεις σήμερα

MasterChef Spoiler: Ποιος αποχωρεί μετά τον Ιωάννη (video)

Νέo «Στην Υγειά μας» θέλει ο ΣΚΑΪ για τα Σάββατα

Κάτια Ζυγούλη: «Έχω κάνει μπότοξ – Μπορεί να δεχόμουν την απιστία» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 16:08