search
ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 09:56
MENU CLOSE

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκάλυψε την επιστροφή της στην τηλεόραση (Video)

22.05.2021 20:47
spyropoulou

Τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ επιβεβαίωσε και επίσημα η Kωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Μου έχει λείψει πάρα πολύ η επαφή με τον κόσμο, μου έχει λείψει η δουλειά μου. Αυτό που μπορώ να πω στην παρούσα φάση είναι ότι μπαίνω σε μία πολύ όμορφη οικογένεια, γνώριμη για εμένα και είμαι πολύ ευτυχισμένη που σήμερα με την ημέρα της γιορτής μου, σηματοδοτείται ένα νέο ξεκίνημα για εμένα, σε ένα μέρος που επί της ουσίας μου άλλαξε την επαγγελματική μου ζωή. Μέσα από τον ΣΚΑΪ, μέσα από το Survivor, μου ανοίχτηκε μία πόρτα και μου δόθηκε μια ευκαιρία στην τηλεοπτική μου καριέρα. Έτσι γυρνάω και χαίρομαι πολύ. Θα ήθελα να σταθώ σε αυτό το σημείο. Το τι θα κάνω, θα το δούμε…», ανέφερε η στην εκπομπή «Σου Κου Family».

Στην κάμερα του «Σου Κου Family» μίλησε και η chief content editor του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, η οποία μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι θα δούμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε περισσότερα από ένα projects στον σταθμό. «Ήρθε για να μείνει, δε θα την αφήσουμε να φύγει. Θα κάνει παραπάνω από ένα project», είπε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα

Πόπη Τσαπανίδου: Στην Ολλανδία για να υποδεχτεί το πρώτο εγγόνι της (Video)

«Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» χωρίς τον Μάνεση – Εκτός πλατό ο παρουσιαστής (Video)

Τηλεθέαση: Το κανάλι που «έριξε» τον ΣΚΑΪ από την πρώτη θέση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 09:56