search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 06:29
MENU CLOSE

Γιατί έφερε κατήφεια στο Μαξίμου η περιοδεία Τσίπρα στην Ηλεία

25.05.2021 07:00
alexis-tsipras-ileia-new

Θορυβημένο εμφανίζεται το Μέγαρο Μαξίμου από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στον νομό Ηλείας όπου μέχρι πρότινος ήταν ένα από τα προπύργια της δεξιάς. Τα τηλεοπτικά πλάνα με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να περπατάει στην κεντρική πλατεία του Πύργου και δεκάδες μαγαζάτορες να τον πλησιάζουν και να του λένε τα προβλήματα τους έφερε προβληματισμό και σκεπτικισμό στους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι η βόλτα του Αλέξη Τσίπρα πήρε πολύ περισσότερη ώρα από ότι ήταν προγραμματισμένη, με τους πολίτες της πόλης να τον πλησιάζουν και να τον ρωτάνε για το εργασιακό νομοσχέδιο, για την παιδεία αλλά και για το εάν κατά την άποψη του τα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση για την οικονομία επαρκούν για να σταθούν στα πόδια τους και πάλι οι επιχειρήσεις.

Η γκρίνια που εξέφρασαν ακόμα πολλά γνωστά δεξιά στελέχη του νομού για την απόφαση της υπουργού Παιδείας κ. Νίκης Κεραμέως να εγκρίνει την πρόταση του Πανεπιστημίου Πατρών για κατάργηση των δύο τμημάτων ΤΕΙ στην Ηλεία, καθώς επίσης και το γεγονός ότι δεν έχει προχωρήσει καθόλου ο δρόμος Πάτρας –Πύργου επιβεβαίωσε τον προβληματισμό που εξέφρασαν πριν από λίγο καιρό οι δύο βουλευτές του νομού της ΝΔ αλλά και την απόφαση του Κώστα Τζαβάρα να μην πολιτευθεί ξανά διαμαρτυρόμενος για την κατάσταση.

Κυβερνητικά στελέχη έλεγαν ότι η νέα τακτική του Αλέξη Τσίπρα να βρεθεί στις δύσκολες – γι΄ αυτόν περιοχές της Ελλάδας – ανοίγοντας ένα δίαυλο επικοινωνίας με τους δυσαρεστημένους πολίτες μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο κυβερνών κόμμα το οποίο την συγκεκριμένη στιγμή εισπράττει την φυσική φθορά ενός κόμματος που βρίσκεται σχεδόν δυο χρόνια στην εξουσία.

Η ενόχληση του Μεγάρου Μαξίμου φάνηκε άλλωστε και από το γεγονός ότι το γραφείο τύπου της ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση όπου μεταξύ άλλων ανέφερε :

«Ο κ. Τσίπρας, ως περιφερόμενος Μαυρογιαλούρος, συνεχίζει να υπόσχεται στους πάντες, τα πάντα. Σημερινή στάση η Ηλεία. Και Πανεπιστήμια φτιάχνει και δρόμους ανοίγει κι όσα δεν έκανε επί 4 χρόνια θα κάνει. Χρειάζεται όντως απύθμενο θράσος ώστε αντί να απολογείται, να ζητάει και τα ρέστα».

Eιδήσεις σήμερα

Γιατί έφερε κατήφεια στο Μαξίμου η περιοδεία Τσίπρα στην Ηλεία

Ανοίγουν την Τετάρτη τα ραντεβού για όλα τα εμβόλια για τους 35-39 ετών

Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος: Ο τελευταίος ισχυρός άνδρας της άλλοτε κραταιάς Χαλυβουργικής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58