search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 22:26
MENU CLOSE

Αποκλείουν οι αρχές το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας για τον θάνατο της 11χρονης στα Χανιά

26.05.2021 20:47
xania-new

Αποκλείστηκε από τις Αρχές το ενδεχόμενο ο θάνατος του 11χρονου κοριτσιού από τα Χανιά που βρέθηκε το απόγευμα νεκρό σε βραχώδη ακτή κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων Ταξίαρχος Γιώργος Λυμπινάκης που βρέθηκε στο σημείο, «έχει αποκλεισθεί η εγκληματική ενέργεια, αυτή είναι και η άποψη του ιατροδικαστή. Εξετάζονται τα αίτια της πτώσης».

Το άτυχο κορίτσι αναζητούσαν οι Αρχές από χθες το βράδυ, όταν και δηλώθηκε στην Αστυνομία ότι δεν επέστρεψε στο σπίτι του στην περιοχή της Παρηγοριάς μετά από τον βραδινό του περίπατο.

Τελικά, το κορίτσι εντοπίσθηκε νεκρό και ανασύρθηκε από το σημείο λίγο μετά τις 7 το απόγευμα. Για τον εντοπισμό του είχαν κινητοποιηθεί διασώστες της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού που πραγματοποιούσαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του παραλιακού μετώπου των Χανίων ενώ στο πλαίσιο των ερευνών χρησιμοποιήθηκε και drone.

Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης-Σύνοδος Κορυφής: Ζήτησε αμοιβαιότητα ενόψει εφαρμογής του Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID

Μητσοτάκης: Φτάσαμε τους 5 εκατομμύρια εμβολιασμούς (Video)

Τουρκικά ΜΜΕ: Στην Αθήνα ο Τσαβούσογλου στις 31 Μαΐου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 22:26