search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 16:10
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Φτάσαμε τους 5 εκατομμύρια εμβολιασμούς (Video)

25.05.2021 10:56
mitsotakis_new

Μέσα από μία ανάρτηση, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει ότι η χώρα μας έσπασε το φράγμα των 5.000.000 εμβολιασμών.

“3.280.000 συμπολίτες μας έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου και από αυτούς, 1.810.000 είναι πια πλήρως εμβολιασμένοι. Συνεχίζουμε με γρήγορους ρυθμούς προς το στόχο μας: την Ελευθερία“, επισημαίνει ο Πρωθυπουργός.

Παρενέργειες εμβολίων: Γιατί πρέπει να δηλώνονται στην Κίτρινη Κάρτα του ΕΟΦ

Tα οφέλη του εμβολιασμού υπερτερούν ξεκάθαρα έναντι του όποιου θεωρητικού κινδύνου. Τα παραπάνω επισημαίνει ο αναπληρωτής καθηγητής Κλινικής Φαρµακολογίας ΑΠΘ Γιώργος Παπαζήσης τονίζοντας παράλληλα τη σημασία της δήλωσης των όποιων ανεπιθύμητων ενεργειών στην Κίτρινη Κάρτα του ΕΟΦ ώστε να υπάρχει επίσημη ενημέρωση των αρχών.

Απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια και τις ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων κατά της Covid-19 έδωσε ο κ. Παπαζήσης στη διάρκεια του 7ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Εφαρμοσμένης Φαρμακευτικής που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Eιδήσεις σήμερα:

Παρενέργειες εμβολίων: Γιατί πρέπει να δηλώνονται στην Κίτρινη Κάρτα του ΕΟΦ

WSJ: Εργαστηριακός τελικά ο κορωνοϊός; – 3 ερευνητές στην Ουχάν είχαν συμπτώματα από τον Νοέμβριο του 2019

Θήβα: 48χρονη υπέστη θρόμβωση λίγες ώρες αφού εμβολιάστηκε με Johnson&Johnson (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 16:10