search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:02
MENU CLOSE

Θήβα: 48χρονη υπέστη θρόμβωση λίγες ώρες αφού εμβολιάστηκε με Johnson&Johnson (Video)

24.05.2021 10:20
embolio new

Tα περιστατικά που δημιουργούν υποψίες για τις επιπτώσεις από τα εμβόλια για τον κορωνοϊό προκαλούν πάντα ενδιαφέρον – εάν και πολλές μφορές δεν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις ή αποδείξεις για αυτά.

Ένα τέτοιο περιστατικό σημειώθηκε στη Θήβα και απασχόλησε την τηλεόραση του Mega. Ειδικότερα 48χρονη παρουσίασε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της Johnson&Johnson.

Στο περιστατικό αναφέρθηκε μιλώντας στην τηλεόραση η αδερφή της 45χρονης: «Η αδερφή μου στις 10 Μαίου έκανε το εμβόλιο της Johnson, στις 17 εισήχθη στο νοσοκομείο της Θήβας όπου διαπιστώνεται γαστρεντερίτιδα. Στις 20 αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει θρόμβωση και μπαίνει στον Ευαγγελισμό όταν διαπιστώνεται θρόμβωση στο πόδι, πνευμονική εμβολή και εξελικτικά εσωτερική αιμορραγία στο νεφρό και το στομάχι.

Μετά από 17 ώρες μπήκε στην εντατική. Μου ανακοίνωσαν ότι η ζωή της κρέμεται σε μια κλωστή. Τώρα η κατάσταση της υγείας της κρίνεται δυνητικά επικίνδυνη. Είναι 48 ετών με κινητικό πρόβλημα, αλλά εξετάσεις μικρού παιδιού», ανέφερε συγκεκριμένα.

Eιδήσεις σήμερα

Βρέθηκε στην Ελλάδα μοναδικό στον κόσμο λουλούδι που παγιδεύει τα έντομα με τη μυρωδιά του (Photos)

Ξεκινά η καταβολή των συντάξεων Ιουνίου – Εβδομάδα πληρωμών και για τα επιδόματα

Έντερο: Ποια διατροφή αυξάνει θεαματικά τον κίνδυνο φλεγμονής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:00