search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:45
MENU CLOSE

Πέτσας: Πιθανή η επιβολή ποινής για ακύρωση ραντεβού εμβολιασμού (Video)

26.05.2021 13:46
petsas_new

Το ενδεχόμενο επιβολής ποινής σε όσους ακυρώνουν το ραντεβού τους για εμβολιασμό εξετάζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα.

Όπως σημείωσε, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν περιοχές όπου τα ποσοστά εμβολιασμού είναι πολύ χαμηλά.

«Έχουμε εντοπίσει ορισμένες περιοχές της χώρας, όπου το ποσοστό του εμβολιασμού δεν είναι ικανοποιητικό. Συγκεκριμένα κάποια νησιά αρκετά τουριστικά δεν έχουν την ανταπόκριση που θα θέλαμε. Εκεί θα δοθεί έμφαση το επόμενο διάστημα, προκειμένου να πειστούν οι πολίτες να κάνουν το εμβόλιο κατά της COVID-19», σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών μιλώντας στον ΑΝΤ1 .

«Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να υπάρχουν αμφιβολίες για τα εμβόλια», πρόσθεσε ο Στέλιος Πέτσας αφού «όλα τα εμβόλια είναι ασφαλή» και «δεν υπάρχει τεκμηριωμένη επιστημονική αμφιβολία».

Τέλος, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τον Σεπτέμβριο, απάντησε πως «εκλογές θα γίνουν το καλοκαίρι του 2023», υπενθυμίζοντας πως ο Πρωθυπουργούς έχει ξεκαθαρίσει πως θα εξαντληθεί η τετραετία.

Σε ερώτηση αν οι υπουργοί θα κάνουν διακοπές ή θα υπάρξει ανασχηματισμός, ο Στ. Πέτσας απάντησε λακωνικά πως «η κυβέρνηση δεν κάνει διακοπές».

Ειδήσεις σήμερα

Βόλος: Διεμφυλικό άτομο διόρθωσε το φύλο του με αίτηση στο Ειρηνοδικείο

Εμβολιασμοί: Έκτακτη συνεδρίαση ειδικών για το AstraZeneca μετά τα περιστατικά θρομβώσεων

Θεσσαλία: Αστυνομικός δάγκωσε, έγδυσε, βασάνισε και εγκατέλειψε γυμνό και ξυπόλυτο στο κρύο ερωτικό αντίζηλό του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:44