search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:37
MENU CLOSE

Εμβολιασμοί: Έκτακτη συνεδρίαση ειδικών για το AstraZeneca μετά τα περιστατικά θρομβώσεων

26.05.2021 12:17
emvolio_new

Έντονο προβληματισμό έχουν προκαλέσει σε ειδικούς και αρμόδιες αρχές τα συνεχιζόμενα περιστατικά θρομβώσεων που παρουσιάστηκαν στην Ελλάδα, με τα τελευταία πιο σοβαρά να καταγράφονται σε Κρήτη και Λέσβο.

Συγκεκριμένα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εισηγούνται το εμβόλιo της AstraZeneca να μην χρησιμοποιείται από όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον RealFm 97,8 σήμερα, Τετάρτη, αναμένεται να υπάρξει έκτακτη συνεδρίαση για το συγκεκριμένο ζήτημα και εκτιμάται ότι θα υπάρξει εισήγηση από τους γιατρούς να μην χορηγείται στους νέους αλλά σε όσους είναι άνω των 55 ετών.

«Το ρεπορτάζ είναι από καλή πηγή και πληροφορούμαι ότι σήμερα θα υπάρξει εκτάκτως συνεδρίαση για το σκεύασμα της AstraZeneca και για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθεί. Υπάρχουν εισηγήσεις από πολλούς επιστήμονες να μην δίδεται σε νέους ανθρώπους και ιδιαίτερα σε νέες γυναίκες και να δοθεί στους 55+, καθώς υπάρχουν πολλά περιστατικά θρομβώσεων στη χώρα μας» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Ειδήσεις σήμερα

Θεμιστοκλέους: Θα φτάσουμε άνετα στον εμβολιασμό του 70% του πληθυσμού (Video)

Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για ποτό μετά μουσικής – Ακόμα και το Σάββατο μπορεί να αρθούν οι απαγορεύσεις

Κορωνοϊός: H EE αναμένεται να λάβει πάνω από 1 δισ. δόσεις εμβολίων μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:24