search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:38
MENU CLOSE

Σεξουαλική παρενόχληση 9χρονης: «Θα γίνω το αγόρι σου, δεν ξέρω αν θα αντισταθώ να σε φιλήσω» έγραφε ο δάσκαλος (Video)

27.05.2021 09:36
mathites_new

Αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα αποκαλύπτει ο πατέρας της 9χρονης μαθήτριας η οποία δεχόταν σεξουαλικη΄παρενόχληση με απρεπή μηνύματα από τον δάσκαλό της.

Ο πατέρας την περασμένη Παρασκευή πήρε όλα τα πειστήρια που είχε στην διάθεσή του και πήγε στο Ανηλίκων, για να καταγγείλει τα όσα του είχε πει η κόρη του.

«Oι άνθρωποι με περίμεναν, ήταν ενημερωμένοι και με το που διάβασαν τα μηνύματα πήγαν και τον συνέλαβαν αμέσως χωρίς δεύτερη κουβέντα», είπε ο πατέρας.

«Ανοίχτηκε η μικρή και μου λέει να λέει “μπαμπά μου γράψε να με πάρει στην αγκαλιά του περιμένει πώς και πώς να με σφίξει στην αγκαλιά του” και τέτοια και τρελάθηκα», είπε ο πατέρας στον ΑΝΤ1, σημειώνοντας πως συμβούλεψε το παιδί να τον ενημερώνει κάθε φορά που θα λάμβανε τέτοιο μήνυμα.

Όπως πρόσθεσε, το ευτυχές ήταν ότι το παιδί τον άκουσε και τον ενημέρωσε απευθείας.

«Έχω 45 σελίδες μηνύματα σε τέσσερις ημέρες. Εκδηλώθηκε την Πέμπτη άρχισε να της λέει “τι όμορφο κορίτσι που είσαι. Είσαι το πιο όμορφο κορίτσι και έχεις ωραίο χαμόγελο και θα σου βγάλω τη μάσκα και θα σου φιλήσω λέω στο μαγουλάκι και άμα θες να σου δώσω ένα φιλάκι στο στόμα στα χειλάκια και εάν κάνουμε λέει ενισχυτική ιδιαίτερα”, “δεν ξέρω αν θα αντισταθώ να σε φιλήσω. Και τι θες να κάνουμε τι θες να κάνουμε τι άλλο θες να κάνουμε”. Ξέφυγε εκεί “θα γίνω το αγόρι σου” και “θα σου τα μάθω εγώ όλα και ότι θέλεις εσύ θα μου πεις”. Ξέφυγε η κατάσταση εγώ δεν άντεξα», περιγράφει ο πατέρας προσθέτοντας ότι, ο δάσκαλος συμβούλεψε τη μικρή να σβήνει τα μηνύματα, κι εκείνη του είπε ότι το κάνει.

Να σημειωθεί ότι από την Τρίτη ο δάσκαλος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από το υπουργείο Παιδείας, έως ότου διερευνηθεί η υπόθεση, ενώ εμφανίστηκε ενώπιον των Αρχών και αφέθηκε υπό όρους ελεύθερος.

Ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας – Πού αναμένονται καταιγίδες (Video)

Αποκλείουν οι αρχές το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας για τον θάνατο της 11χρονης στα Χανιά

Κύκλωμα κοκαΐνης: Αυτά είναι τα μέλη της σπείρας (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:33