search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:33
MENU CLOSE

Όπρα Γουίνφρεϊ: «Ξάδελφός μου με βίαζε από τα 9 έως τα 12» (Video)

28.05.2021 17:49
oprah_new

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σε πολύ μικρή ηλικία και, μάλιστα από συγγενικό της πρόσωπο, αποκάλυψε ότι έπεσε η γνωστή δημοσιογράφος Όπρα Γουίνφρεϊ.

Σε σε μια εξομολόγηση που σοκάρει, η Γουίνφρεϊ αποκάλυψε ότι «στην ηλικία των 9 και 10 και 11 και 12 ετών έπεσα θύμα βιασμού από τον 19χρονο ξάδελφό μου. Δεν ήξερα τι είναι ο βιασμός. Σίγουρα δεν γνώριζα τη λέξη. Δεν είχα ιδέα τι είναι το σεξ, δεν είχα ιδέα πώς γίνονται τα μωρά, δεν είχα ιδέα τι μου συνέβαινε. Και το κράτησα μυστικό».

Συγκλονισμένη και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Όπρα Γουίνφρεϊ μιλώντας στο ντοκιμαντέρ The Me You Can’t See, σημείωσε ότι «ήταν απλά κάτι που αποδέχτηκα», υποστηρίζοντας ότι αυτή η εμπειρία την δίδαξε ότι «ένα κορίτσι δεν είναι ασφαλές σε έναν κόσμο γεμάτο άνδρες».

«Το να μπορεί κανείς να πει την ιστορία του, να ομολογήσει όλα όσα του έχουν συμβεί δυνατά, ότι “αυτό συνέβη σε μένα”, είναι ζωτικής σημασίας» σημείωσε ακόμη η Όπρα Γουίνφρεϊ.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη το 1986 και αποκάλυψε επίσης ότι είχε κακοποιηθεί και από έναν φίλο της μητέρας της. «Για πολύ καιρό, μετέφερα αυτό το βάρος μαζί μου και φοβόμουν να το πω σε κάποιον, γιατί νόμιζα ότι ήταν δικό μου λάθος», είχε πει στους New York Times.

Photo: Walt Disney Television

Ειδήσεις σήμερα

Lady Gaga: Νέες αποκαλύψεις για τον βιασμό που υπέστη στα 19 της χρόνια (Video)

Τζουλιάνα Ντέιβις: «Αν η Μέγκαν έμενε στο Ηνωμένο Βασίλειο, δε θα ζούσε σήμερα» (Video)

Αποκαλύψεις Πρίγκιπα Χάρι: Τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τα πάρτι και οι γυμνές φωτογραφίες (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07