search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:23
MENU CLOSE

MasterChef – Μαρίνα: Ο Διονύσης μου έκανε πόλεμο πίσω από τις κάμερες – Δεν μιλάμε με την Κωνσταντίνα (video)

01.06.2021 14:00
marina_masterchef

Καλεσμένη στη Φωλιά των Κου Κου ήταν η Μαρίνα, μία από τις πιο αμφιλεγόμενες παίκτριες του φετινού MasterChef. Η παίκτρια που αποχώρησε από τον διαγωνισμό μια ανάσα πριν από τον τελικό, μίλησε για όλους και για όλα και για το πώς αισθάνθηκε όταν συνειδητοποίησε τι λεγόταν για εκείνη.

Αρχικά για το τι αισθάνθηκε με το που βγήκε έξω και άκουσε τα σχόλια για την ίδια από τα άλλα άτομα στο παιχνίδι: «Εγώ συνηθίζω να μιλάω ωμά. Δεν τα σκέφτομαι και λέω αυτό που μου βγαίνει, αυτό που θέλω να αναφέρω. Δεν έχω κρύψει ποτέ πως μπήκα με συγκεκριμένη στρατηγική στο παιχνίδι. Από την αρχή που μπήκα και στις επιστροφές, όλες τις φορές ήμουν αυθεντική.

Δεν περίμενα αυτό που νόμιζε ο κόσμος όταν βγήκα έξω πρώτη φορά. Ενώ μου έκανε… πόλεμο, συνέχεια ο Διονύσης, νόμιζα πως θα φαινόταν ποιος πραγματικά είναι» είπε η πρώην παίκτρια του MasterChef.

«Όταν είδα έξω πως ο Διονύσης τα λέει αυτά μόνο σε εμάς και όχι μπροστά στις κάμερες, έπαθα… σοκ. Γ’ αυτό όσα παιδιά με ξέρανε καλά, ξέρανε γιατί συμπεριφερόμουν έτσι και πήγαινα και άκουγα μουσική.

Το έκανα για να αποφύγω τον Διονύση και να μην του δίνω σημασία. Όπου με έβρισκε στο σπίτι μου έκανε διάφορα σχόλια» πρόσθεσε.

Για τον λόγο που γινόταν αυτό η Μαρίνα Ντεμολλάι είπε: «Δεν το κρύβω στην αρχή κάναμε πολλή παρέα μεταξύ μας. Όμως ίσως κάποιες συμπεριφορές μου παρεξηγήθηκαν.

Προσπάθησα να διακωμωδήσω την κατάσταση, για να μην παρεξηγηθώ γιατί έχω άντρα και παιδιά έξω. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν του έδινα τον λόγο. Είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο έφυγα την πρώτη φορά.

Όμως ο Διονύσης είναι πολύ καλός μάγειρας άλλο πράγμα είναι η συμπεριφορά του. Όταν γύρισα μου ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα αλλά συνέχισε να συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο».

«Η Κωνσταντίνα δεν μου σήκωνε το τηλέφωνο»

Παράλληλα αποκάλυψε ότι η Κωνσταντίνα αποστασιοποιήθηκε ξαφνικά χωρίς να την ενημερώσει, όταν δέχτηκε κριτική γιατί έκανε παρέα μαζί της και σταμάτησε να σηκώνει τα τηλέφωνα.

Η Κωνσταντίνα δεν ήταν κακό παιδί, είπε η Μαρίνα και πρόσθεσε ότι δεν μιλάνε πια. «Δεν προσπάθησε να με προσεγγίσει πάλι», είπε ενώ όσον αφορά στη φιλία με της με τον Αλέξανδρο είπε ότι τα συζήτησαν και τα ξεκαθάρισαν και η σχέση τους αποκαταστάθηκε.

«Από αυτά που έχουν ειπωθεί γιατί ήταν πολύ προσβλητικά για μένα δεν θα ήθελα να κάνω παρέα με τον Διονύση, την Ανούς και τον Ιωάννη» είπε η Μαρίνα. Ωστόσο όπως ειπε πολλές φορές η Ανούς την είχε υπερασπιστεί μέσα στο σπίτι απέναντι στον Διονύση. «Είναι προς τιμήν της αυτό» πρόσθεσε.

«Συγγνώμη από τον Ιωάννη και τη Μαρία, έκανα λάθος»

Τέλος ζήτησε συγνώμη που παρεξήγησε την σχέση που είχαν ο Ιωάννης με την Μαρία. Τους έβλεπε να κάνουν αρκετή παρέα μεταξύ τους και νόμιζε πως συμβαίνει κάτι άλλο. Μίλησε όμως μαζί με τη Μαρία και έτσι ξεκαθάρισαν τα πράγματα…

Ειδήσεις σήμερα

MasterChef: Κύριος ήρθε και κύριος έφυγε – Αποθέωση και συγκίνηση για τον Τζιοβάνι (video)

MasterChef – Παύλος: Ο Διονύσης σε κάποιες φάσεις ήταν χειρότερος χωρίς κάμερες – Την Μαρίνα την πάω πάρα πολύ (video)

«Στην αρχή ήθελα να φύγω από το MasterChef»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:22