search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 17:21
MENU CLOSE

MasterChef – Παύλος: Ο Διονύσης σε κάποιες φάσεις ήταν χειρότερος χωρίς κάμερες – Την Μαρίνα την πάω πάρα πολύ (video)

25.05.2021 12:43
paylos

Για όλους και για όλα μίλησε στη Φωλιά των Κου Κου ο Παύλος Χάππιλος που αποχώρησε από το MasterChef.

«Εγώ είδα διαφορά στην Μαρίνα όταν γύρισε, αλλά νομίζω πως είναι λογικό. Εμείς δεν βλέπαμε τι έλεγε η Μαρίνα στις κάμερες. Εγώ γενικά την πάω τη Μαρίνα πάρα πολύ. Καταλαβαίνω πως έχει έναν τρόπο επικοινωνίας λίγο επιθετικό μερικές φορές, αλλά είμαι σίγουρος πως δεν είναι τόσο κακιά, όσο φαίνεται. Είχαμε έρθει αρκετά κοντά με τη Μαρίνα. Τη συμπαθούσα από την αρχή. Αυτό που γινόταν απέναντί της, νομίζω πως ήταν πολύ δυσανάλογο με αυτά που έκανε», είπε ο αγαπημένος παίκτης από το MasterChef.

«Ο Ιωάννης μπορεί να βλέπει ό,τι θέλει. Δε μπορώ να καταλάβω πόση ώρα έχει η Μαρίνα να μηχανορραφεί αυτά που λένε. Γενικά πιστεύω πως όταν μπαίνεις μπροστά στην κάμερα, πολύς κόσμος προσπαθεί να υποδυθεί έναν ρόλο. Να το παίξεις. Και αυτό δε βγαίνει προς τα έξω. Το ίδιο κάνει και ο Ιωάννης. Γιατί ο Ιωάννης στο σπίτι δεν ήταν τόσο επιθετικός όπως φαίνεται στην κάμερα. Ήταν πολύ πιο γλυκός με χιούμορ άνθρωπος. Δηλαδή πιο πολύ σοκάρομαι με τον Ιωάννη. Δε νομίζω πως παρασύρεται από την κάμερα. Νομίζω πως προσπαθεί να βγάλει ένα χαρακτήρα. Και προσπαθώντας να βγάλει έναν χαρακτήρα, βγαίνει κάτι τελείως διαφορετικό. Νομίζω πως το έκανε και η Μαρίνα και η Μαρία αυτό» είπε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος.

Παράλληλα είπε ότι ο Ιωάννης με τη Μαρία είχαν αμιγώς φιλική σχέση.

«Ο Διονύσης σε κάποιες φάσεις πίσω από τις κάμερες ήταν χειρότερος»

Tον Διονύση ο Παύλος τον περιέγραψε ως κυκλοθυμικό, με βίαιες εναλλαγές διάθεσης. «Ήταν πολύ περιέργος χαρακτήρας ο Διονύσης. Κάποιες φορές πίσω από τις κάμερες ήταν χειρότερος, κάποιες ήταν καλύτερος», είπε ο Παύλος.

«Έμπαινε μέσα στο σπίτι ήταν μέσα στην τρελή χαρά, μέσα σε πέντε λεπτά… νεύρα χωρίς κανέναν λόγο» είπε ακόμη.

Για τη Μαργαρίτα ο Παύλος εξήρε το «χάρισμά» της στη μαγειρική, παραλληλίζοντάς την με τον κινηματογραφικό Ρατατούη.

Για τον Αλέξανδρο ο Παύλος είπε ότι είναι ακριβώς αυτό που βλέπουμε, απολύτως ειλικρινής, επαγγελματίας, προσηλωμένος στον στόχο του, χωρίς εκπλήξεις. «Είναι πολύ flat… με την καλή έννοια» είπε ο Παύλος.

Ειδήσεις σήμερα

MasterChef: Κύριος ήρθε και κύριος έφυγε – Αποθέωση και συγκίνηση για τον Τζιοβάνι (video)

MasterChef – Τζαμαλής: «Η Μαρίνα δεν ενοχλούσε κανέναν» – Το «καρφί» για τη Μαρία (video)

MasterChef: Το twitter υποκλίνεται στον Παύλο – Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 17:21