search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:17
MENU CLOSE

MasterChef – Τζαμαλής: «Η Μαρίνα δεν ενοχλούσε κανέναν» – Το «καρφί» για τη Μαρία (video)

12.05.2021 12:53
tzamal

Για όλους και για όλα μίλησε ο Παναγιώτης Τζαμαλής, που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef.

Ο Τζαμάλ, που η αποχώρησή του συγκίνησε πολύ τους συμπαίκτες του βρέθηκε καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου.

«Δεν μου αρέσει που έφυγα στους 8. Αν βάλεις δίπλα τις δουλειές που έχω κάνει, τις ώρες που έχω δουλέψει είναι η μέρα με τη νύχτα. Έφυγα πάρα πολύ νωρίς για την εμπειρία που έχω. Περίμενα την 8άδα, γιατί κάποια πράγματα ήθελα να τα δείξω πιο μετά. Όταν φεύγεις πριν την ώρα σου είναι στενάχωρο.

Είχα πει ότι είμαι επαγγελματίες, είχα πει ότι δούλευα τα τελευταία 7 χρόνια. Αυτό το “εγώ” δεν μου αρέσει. Δεν πήγα εκεί πέρα για να προσπαθήσω να παίξω με την ψυχολογία των παικτών και να πω ότι είμαι καλός…. Μπήκα στο MasterChef καθαρά λόγω Covid», είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Τζαμαλής.

«Δεν ενοχλούσε η Μαρίνα»

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης υπερασπίστηκε τη Μαρίνα που έχει βρεθεί στο στόχαστρο μερίδας του κοινού αλλά και συμπακτών της όπως ο Διονύσης. Όπως είπε η Μαρίνα καθόταν μόνη της στο δωμάτιο της και άκουγε μουσική όλη μέρα. «Δεν ενοχλούσε κανέναν», είπε χαρακτηριστικά. «Δεν υπέπεσε ποτέ στην αντίληψή μου, ότι κάτι δεν κάνει καλά», πρόσθεσε ο Παναγιώτης.

Όπως είπε πολλές φόρες μαζί με τον Παύλο έπαιξαν μαζί της επιτραπέζια παιχνίδια. «Δεν υπήρχε κουτσομπολιό, δεν οργάνωνε… επιτελικά σχέδια», είπε ο Τζαμάλ.

«Με τη Μαρία ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις

Για τη Μαρία Λαζαρίδου την οποία είχε υπερασπιστεί σε εκείνη την περιβόητη ψηφοφορία μίλησε επίσης ο παίκτης του MasterChef.

«Μισώ πάρα πολύ το ψέμα και την αδικία και σε αυτό το συμβούλιο υπήρχε αδικία. Οπότε, τυχαίνει συμπτωματικά να είναι η Λαζαρίδου στη θέση του άδικου. Εγώ ήμουν τελευταίος στην ψηφοφορία και δεν έβλεπε τι παίζει στα δεξιά μου γιατί ήταν λίγο μακριά η Μαρία από μένα. Όταν βγήκα μπροστά να μιλήσω και είδα ότι όλοι την έχουν ψηφίσει εκεί έπαθα μια κρίση και λέω… τι γίνεται; Τι δουλειά έχει η Μαρία τώρα να κατέβει κάτω να μαγειρέψει; Η κοπέλα ήρθε πρώτη μέρα σε εμάς, τα πήγε καλά, έφερε τον πόντο», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Τζαμαλής.

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής πρόσθεσε επίσης: «Με τη Μαρία ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις. Σε εκείνο το συμβούλιο είχαν αδικήσει τη Μαρία και την υποστήριξα. Κάποια άλλη στιγμή θα μπορούσε η Μαρία να έχει αδικήσει κάποιον άλλον, θα έπρεπε κι εγώ να υποστηρίξω αυτόν που θα αδικούσε η Μαρία. Δεν έχει να κάνει ότι… εμείς είμαστε φίλοι και θα σε καλύπτω για πάντα. Όταν έχεις δίκιο, σε καλύπτω. Όταν δεν έχεις δίκιο, δεν σε καλύπτω».

Δεν με ενοχλούσε η Μαρία, απλώς δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που αλλάζουν άποψη και παρέες. Όταν βλέπω κωλοτούμπες, δεν μπορώ να εμπιστευτώ τον άλλον επαγγελματικά. Τις κωλοτούμπες όλες τις ξέρει ο δήμαρχος (Κωστής Αλεξάκης), είναι ο πιο ειδικός, είναι η ειδικότητά του», είπε επίσης ο Παναγιώτης Τζαμαλής.

Ειδήσεις σήμερα

Πρώιος για πρόταση Σειρηνάκη: «Είμαι ορεξάτος να κάνω μαγειρική και σεξ» (Video)

MasterChef Spoiler: Αυτή είναι η τελική τριάδα – Αλλάζουν οι μέρες προβολής (video)

MasterChef: Το ψέμα της Μαρίνας και το «άδειασμα» από την παραγωγή (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24