search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:04
MENU CLOSE

OPEN TV: Αλλαγές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων

01.06.2021 15:39
OPEN

Τη σκηνοθέτιδα του δελτίου ειδήσεων του OPEN, Βερενίκη Καραμανώλη ξεπροβόδισε η ανκοργούμαν Νίκη Λυμπεράκη. Και οι συνειρμοί ήταν αναπόφευκτοι, καθώς πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για τις αλλαγές στο κανάλι OPEN και ειδικά για το κεντρικό του δελτίο.

Είναι αλήθεια ότι το ρεπορτάζ του enimerosi24.gr, λέει πως τον επόμενο μήνα στη θέση της Καραμανώλη θα βρίσκεται η Νίκη Λυμπεράκη και κάποιος άλλος θα ξεπροβοδίζει την ίδια διαδικτυακά, αλλά και δια ζώσης.

Λέγεται λοιπόν ότι τον επόμενο μήνα η Νίκη Λυμπεράκη αποχωρεί κι αυτή από το Open… Eκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά, καθώς με την παρουσία της επηρέαζε την πορεία του δελτίου και συνεισέφερε τα μέγιστα. Ο πήχης για τον αντικαταστάτη ή την αντικαταστάτρια της είναι ψηλά και η σύγκριση θα είναι αναπόφευκτη.

Ειδήσεις σήμερα:

Τηλεόραση: Με το OPEN συμφώνησε η Τσολάκη

MasterChef – Μαρίνα: Ο Διονύσης μου έκανε πόλεμο πίσω από τις κάμερες – Δεν μιλάμε με την Κωνσταντίνα (video)

ΕΡΤ: Συζητήσεις µε Λυµπεράκη για πολιτική εκποµπή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:04