search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 19:25
MENU CLOSE

Ραφήνα: Προφυλακιστέος ο 48χρονος που προσπάθησε να αρπάξει 13χρονη

01.06.2021 17:23
handcuffs_new

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 48χρονος ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της απόπειρας αρπαγής σε βάρος 13χρονης στη Ραφήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ζήτησε το υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων στο δρόμο που καταγγέλλεται ότι επιχείρησε να αρπάξει την 13χρονη. Οι ισχυρισμοί του όμως δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα που αποφάσισαν ομόφωνα να τον κρίνουν προφυλακιστέο.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος είχε ακολουθήσει για μεγάλη απόσταση το κορίτσι με το αυτοκίνητό του και επιχείρησε να το πείσει να μπει μέσα σε αυτό. Το κοριτσάκι αρνήθηκε και εκείνος έγινε απειλητικός. Από το τζάμι του συνοδηγού, το οποίο είχε κατεβασμένο, μιλούσε στο κοριτσάκι και όπως αναφέρθηκε της είπε: «Γεια σου κούκλα, θέλεις να σε πάω κάπου;».

Όταν η 13χρονη αρνήθηκε και του ζήτησε να την αφήσει ήσυχη, εκείνος της είπε αρκετές φορές: «Μπες μέσα στο αμάξι». Το κοριτσάκι αναγκάστηκε να αλλάξει δρομολόγιο, στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί όμως εκείνος επέμεινε να την ακολουθεί, μέχρι που η 13χρονη ζήτησε βοήθεια από διερχόμενο ζευγάρι.

Τότε ο κατηγορούμενος απομακρύνθηκε γρήγορα με το αυτοκίνητο, όμως το ζευγάρι είχε δει και εκείνον αλλά και τις πινακίδες του αυτοκινήτου του και ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία λίγο αργότερα προχώρησε στη σύλληψή του.

Ειδήσεις σήμερα

Θεσσαλονίκη: Άγνωστος προσπάθησε να βάλει 16χρονη στο αυτοκίνητό του – Κάμερες κατέγραψαν το πρόσωπό του

Απόπειρα αρπαγής 16χρονης: Την Τετάρτη η δίκη του 56χρονου – Τι ισχυρίστηκε στον εισαγγελέα (Video)

Λιβαδειά: Συνελήφθη 44χρονος για τον βιασμό 15χρονης μαθήτριας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 19:25