search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 07:49
MENU CLOSE

Dove και Veet απαντούν στην Αφροδίτη Λατινοπούλου (Video)

02.06.2021 15:31
latinopoulou

Συνεχίζεται ο σάλος για τις δηλώσεις της πολιτεύτριας της Νέας Δημοκρατίας Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Η κ. Λατινοπούλου δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media με λεζάντα “η αξύριστη γυναικεία μασχάλη ως το νέο «πρότυπο» ομορφιάς που προσπαθούν να μας επιβάλλουν”.

«Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους. Αναρωτιέμαι στους άνδρες προφανώς μπορεί και να μην αρέσουν, αλλά το αφήνω έξω το κομμάτι των ανδρών. Εγώ που είμαι γυναίκα αισθάνομαι άβολα, αισθάνομαι ντροπή και απεχθάνομαι να βλέπω τέτοιου είδους φωτογραφίες ως γυναίκα» δήλωνε στο βίντεο μεταξύ άλλων.

Μετά την ανάρτησή της τα σχόλια κατέκλυσαν τα social media, με δύο πολύ γνωστές εταιρείες καλλυντικών, η Dove και η Veet να της απαντούν εμμέσως πλην σαφώς.

«Στο δικό σου σώμα και τη δική σου ομορφιά δεν υπάρχουν “πρέπει” και επιταγές. Ούτε τώρα, ούτε ποτέ» ανέφερε σε ανάρτησή της η Dove, ανεβάζοντας φωτογραφία με το εξής μήνυμα: «Με τρίχες, χωρίς τρίχες, με ερεθισμούς, με σημάδια. Με κυτταρίτιδα, με ραγάδες, με περισσότερα ή λιγότερα κιλά. Γυμνασμένη ή αγύμναστη. Δεν έχει σημασία. Δικό σου σώμα, δική σου επιλογή».

Αντίστοιχη ανάρτηση έκανε και η Veet που ειδικεύεται στα προϊόντα αποτρίχωσης. “Για μας είσαι «στην τρίχα» όταν είσαι ο εαυτός σου. Αποτριχώσου μόνο αν το θέλεις, όταν το θέλεις. Η επιλογή είναι δική σου!” ανέφερε η εταιρεία στην ανάρτηση social media, ενώ επίσης δημοσίευσε μια φωτογραφία στη σελίδα με το μήνυμα «Αποτρίχωση ή τριχοφυΐα; Δεν μας πέφτει λόγος. Η επιλογή είναι δική σου».

Ειδήσεις σήμερα

Κομισιόν: Θετική η έκθεση αξιολόγησης της Ελλάδας, αποδεσμεύονται 748 εκατ. ευρώ

Τάπα Σκορδά στη Λατινοπούλου: «Σου είπε κάποιος ότι αν λες αυτά τα πράγματα θα γίνεις γνωστή;» (video)

Πορτοσάλτε: Μην έχετε αγωνία, οι μαφιόζοι ξέρουν καλό σημάδι! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 07:49