search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:05
MENU CLOSE

Πλούσια αλλά υγιεινή μους σοκολάτας για παιδιά

02.06.2021 07:00
Syntagi-mous

Για αυτή την υγιεινή συνταγή θα χρειαστείτε μόνο 4 υλικά και λίγα λεπτά από τον χρόνο σας. Η πλούσια και ονειρική αυτή μους δεν έχει αυγά, ζάχαρη, ζελατίνη και γαλακτοκομικά προϊόντα και είναι ασφαλής και κατάλληλη για παιδιά.

Υλικά

2 φλιτζάνια κρέμα καρύδας με όλα τα λιπαρά
4 κουταλιές της σούπας μέλι
2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
4 κουταλιές της σούπας άγλυκο κακάο κοσκινισμένο

Εκτέλεση

Τοποθετήστε την κρέμα καρύδας στο ψυγείο για μια μέρα ή αποβραδίς, πριν από την παρασκευή της μους. Τα υλικά με αυτό τον τρόπο θα έχουν διαχωριστεί και θα χρησιμοποιήσετε την παχιά κρέμα και όχι το αραιό γάλα. Όταν έχει παγώσει καλά, χωρίς να ανακινήσετε τη συσκευασία, με ένα κουτάλι αφαιρέστε την παχύρρευστη κρέμα και τοποθετήστε την σε ένα μπολ, προσθέτοντας και όλα τα υπόλοιπα υλικά.

Χτυπήστε καλά με ένα μίξερ χειρός για 5 περίπου λεπτά ή μέχρι να ανακατευτούν όλα καλά και να έχετε μια λεία και κρεμώδη υφή στη μους. Βάλτε το μίγμα σε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής και σερβίρετέ το μέσα σε μικρά γυάλινα ποτηράκια.

Αν επιθυμείτε, διακοσμήστε με φρέσκα φρούτα.

Πανεύκολο παγωτό βανίλια

Αυθεντικό Μεξικάνικο κέικ με 3 γάλατα (tres leches)

Σουβλάκια κρέπας με νουτέλα και φρούτα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:04