search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:47
MENU CLOSE

Δανία-Φινλανδία: Σε σταθερή κατάσταση ο Έρικσεν – Με 0-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση (Video)

12.06.2021 20:12
denmark_finland_new

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται σε νοσοκομείο πλησίον του γηπέδου ο Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος κατέρρευσε εντός του αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία.

https://twitter.com/ElProdeOriginal/status/1403757610197729280

Στις 21:30 η αναμέτρηση, που είχε διακοπεί μετά το σοβαρό συμβάν, συνεχίστηκε με απόφαση της UEFA.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την Φινλανδία να επικρατεί επί της Δανίας με 1-0, με γκολ του Γιόελ Πογιάνπαλο στο 60ο λεπτό.

Οι συμπαίκτες του Έρικσεν μάλιστα συνομίλησαν μαζί του μέσω διαδικτύου.

«Στιγμές σαν κι αυτή βάζουν τη ζωή σε πρώτο πλάνο. Εύχομαι στον Κρίστιαν ταχεία ανάρρωση και προσεύχομαι για την οικογένειά του να έχει δύναμη και πίστη», δήλωσε ο Αλεκσάντρ Τσεφέριν, πρόεδρος της UEFA. «Σε αυτές τις στιγμές, η ενότητα της ποδοσφαιρικής οικογένειας είναι τόσο ισχυρή και αυτός με την οικογένειά του φέρουν μαζί τους τις ευχές και τις προσευχές όλων. Άκουσα φιλάθλους να φωνάζουν το όνομά του. Το ποδόσφαιρο είναι όμορφο και ο Κρίστιαν παίζει όμορφα», πρόσθεσε.

Στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης, συγκλονισμένοι παίκτες, φίλαθλοι και τεχνικά τιμ είδαν τον Κρίστιαν Έρικσεν να «καταρρέει» στο χορτάρι, χάνοντας τις αισθήσεις του, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια σύγκρουση ή μαρκάρισμα.

Πηγή: AP

Στον αγωνιστικό χώρο έσπευσαν αμέσως τα ιατρικά επιτελεία Δανίας και Φινλανδίας, για να συνεφέρουν τον παίκτη της Ίντερ, με τεχνητή αναπνοή και στη συνέχεια χρήση απινιδωτή.

Το παιχνίδι διακόπηκε και ο άτυχος ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου με τους συμπαίκτες του να χτίζουν ανθρώπινη «ασπίδα» γύρω του. Κατά την απομάκρυνσή του με φορείο, ο Έρικσεν φαίνεται πως διατηρούσε της αισθήσεις του.

Euro 2020: Με το δεξί η Ιταλία στο «Ολίμπικο» – 3-0 την Τουρκία (Videos)

Euro 2020: Ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό «πείραμα»

Euro 2020: Αγώνες, πόλεις, φαβορί και… Σταχτοπούτες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:47