search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:00
MENU CLOSE

Πετράλωνα: Εξιτήριο για την 50χρονη που κατήγγειλε βιασμό και ξυλοδαρμό (Video)

20.06.2021 09:11
petralwna

Σοκαρισμένη η γειτονιά στα Πετράλωνα μετά τα δραματικά γεγονότα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας της περιοχής. Η 50χρονη κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε και βιάστηκε από έναν ή δύο άνδρες στην πολυκατοικία όπου είχε πάει να εργαστεί.

Την Κυριακή (20.06.2021) η 50χρονη καθαρίστρια πήρε εξιτήριο από το γενικό κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας όπου μεταφέρθηκε το Σάββατο (19.06.2021) για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η γυναίκα φέρει μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός της «κληρονομιά» της απίστευτης περιπέτειας που βίωσε στο διαμέρισμα της φρίκης στα Πετράλωνα από έναν ή δύο άνδρες, που παραμένουν άφαντοι και αναζητούνται.

«Είδα μια γυναίκα πολύ ταλαιπωρημένη, χτυπημένη και τρομαγμένη, η οποία ζητούσε βοήθεια. Σε εμένα είπε «βοήθεια, σώσε με», ενώ στον κύριο που βρέθηκε πρώτος δίπλα της είπε «με έχει βιάσει, με έχει χτυπήσει πολύ».

Η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1 για το βιασμό καθαρίστριας πολυκατοικίας σοκάρει.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 50χρονη καθάριζε το ασανσέρ της πολυκατοικίας, όταν ένας άνδρας την άρπαξε και την οδήγησε στο διαμέρισμά του, κρατώντας τη από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Εκεί η γυναίκα βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» ένας από τους ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν τη γυναίκα, όταν μετά από ώρες κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το διαμέρισμα.

«Προσπαθήσαμε να την πάρουμε από εκείνο το σπίτι, την πήγαμε στο απέναντι διαμέρισμα και καλέσαμε την Αστυνομία», περιέγραψε, προσθέτοντας ότι «υπάρχει πιθανότητα να υπήρχε και δεύτερο άτομο στο διαμέρισμα και να το έσκασαν από τον φωταγωγό, όπου υπήρχε και μια σκάλα».

Η γυναίκα «ήταν μελανιασμένη και χτυπημένη. Αφού πήγε η γυναίκα στο νοσοκομείο, ακούσαμε από την γυναίκα που την συνόδευσε ότι είχε και σπασμένα πλευρά», ανέφερε.

Καπραβέλος: Ποιοι να κάνουν δεύτερη δόση AstraZeneca – Τι είπε για τα εμβόλια

Γλυκά Νερά: «Ήταν ταραγμένη» -Τι κατέθεσε φίλη της Κάρολαϊν που την είδε λίγες ώρες πριν τη δολοφονία

Αντίο επιδόματα – Τα χάνουν εκατοντάδες χιλιάδες λόγω αύξησης των αξιών ακινήτων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:59