search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:24
MENU CLOSE

Love Handles – 4 ασκήσεις για να τα… ξεφορτωθείς! (Photos)

22.06.2021 14:13
gymnastiki-askiseis-new

Τα περιβόητα love handle βρίσκονται πάνω από τα κόκαλα της λεκάνης στα πλάγια, ναι καλά κατάλαβες αυτά που πετάνε ανεξέλεγκτα και δεν δείχνουν καθόλου ωραία με ένα στενό τζιν.

Η απαλλαγή του λίπους από αυτό το σημείο είναι δύσκολη, ο λόγος είναι πως οι μύες στο κάτω μέρος της πλάτης συνδέονται με τη σπονδυλική στήλη και τη λεκάνη σε διάφορες κατευθύνσεις (πάνω κάτω και διαγώνια ).

Οι παρακάτω ασκήσεις στοχεύουν στους πλάγιους και κάτω κοιλιακούς, έτσι ώστε να συσφίξουν τους μυς. Αυτές οι ασκήσεις και ο συνδυασμός της σωστής διατροφής μπορούν να μας δώσουν την αλλαγή που χρειαζόμαστε.

Side plank lifts

Τοποθέτηση: Ξαπλώστε στο πλάι και τοποθετήστε το χέρι σας για στήριξη, βεβαιωθείτε πως ο αγκώνας και ο ώμος σας βρίσκονται σε ευθεία, το άλλο χέρι στην μέση. Τα πόδια βρίσκονται το ένα πάνω στο άλλο.

Άσκηση: Ανασηκώστε την λεκάνη προς το ταβάνι, έτσι ώστε το σώμα να σχηματίζει μια ευθεία,
ελάτε πάλι στην αρχική.

Επαναλάβετε για 20 επαναλήψεις στην κάθε πλευρά.

Plank dips

Τοποθέτηση: Δημιουργήστε μια σανίδα με στήριξη στους αγκώνες, τα πόδια τεντωμένα, η λεκάνη σε ευθεία, ούτε πολύ ψηλά ούτε χαμηλά. Οι ωμοπλάτες πίσω και κάτω και τέλος το κεφάλι σε ευθεία με την σπονδυλική.

Άσκηση: Περιστρέψτε την σπονδυλική έτσι ώστε να χαμηλώσετε το αριστερό ισχίο ακριβώς πάνω από το πάτωμα, ελάτε στην αρχική σανίδα, τώρα χαμηλώστε το δεξί ισχίο. Προσέξτε να μη βυθίζεστε στους ώμους. 20 επαναλήψεις.

Heel touches

Τοποθέτηση: Ξαπλώστε στο έδαφος με τα γόνατα λυγισμένα με τα πέλματα να εφάπτουν καλά στο πάτωμα , οι ωμοπλάτες πίσω και κάτω και τέλος ο αυχένας σε ευθεία με την σπονδυλική.

Άσκηση: Ανασηκώστε ελαφρά τους ώμους από το πάτωμα και χρησιμοποιώντας τους κοιλιακούς προσπαθήστε να πιάσετε την φτέρνα του ποδιού σας , το ίδιο και από την άλλη πλευρά.

Επαναλάβετε για 20 επαναλήψεις.

Ab bikes

Τοποθέτηση: Καθίστε στο πάτωμα με τα πόδια να εφάπτουν στο πάτωμα, ρολάρετε αργά προς τα πίσω έτσι ώστε να σας κρατάνε οι κοιλιακοί, ανεβάστε αργά το ένα πόδι λυγισμένο και μετά το άλλο. Η τοποθέτηση που έχετε πάρει τώρα θυμίζει το αγγλικό « V» φέρτε τα χέρια πίσω από το κεφάλι.

Άσκηση: Τεντώστε το ένα πόδι και στρίψτε προς το λυγισμένο, σκεφτείτε πως ο ώμος θέλει να πάει προς το γόνατο, ελάτε στο κέντρο με τα δύο πόδια λυγισμένα, τεντώστε το αντίθετο πόδι και στρίψτε προς το λυγισμένο γόνατο. Τα πόδια κάνουν την κίνηση του ποδήλατου.

Επαναλάβετε για 20 επαναλήψεις.

Το καλοκαιρινό φρούτο που προστατεύει το έντερο και ενισχύει το ανοσοποιητικό σου

Φούσκωμα: 8 βήματα για άμεση ανακούφιση

Κεράσια: Τα 7 οφέλη για την υγεία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:24