ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:47
MENU CLOSE

Κοντά στο Κίνημα Αλλαγής ο Κώστας Χρυσόγονος

24.06.2021 08:26

Έτοιμος για την επιστροφή του στην πολιτική και στο Κίνημα Αλλαγής είναι ο πρώην Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος.

Κι ο ίδιος δεν το έχει αποκλείσει καθόλου, άλλωστε, παρότι αφήνει τα χαρτιά του ανοιχτά. Οι φήμες ξεκίνησαν, αρχικά, λόγω των καλών σχέσεων που διατηρεί με τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον οποίο γνώρισε στις Βρυξέλλες.

Έπειτα μπήκε στο… μπλέντερ του πολιτικού κουτσομπολιού και η μακρά προσωπική φιλία του με τον Ανδρέα Λοβέρδο. Η παρουσία του σε δύο εκδηλώσεις που έρχονται τις επόμενες μέρες ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Ο Χρυσόγονος θα μιλήσει σε εκδήλωση με τη Φώφη Γεννηματά και συναδέλφους του νομικούς, με θέμα την ποιότητα της Δημοκρατίας, στις 5 Ιουλίου. Νωρίτερα θα συμμετάσχει στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία στις 27 Ιουνίου, όπου θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων, Γεννηματά, Ανδρουλάκης, αλλά και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Το λες και επιβεβαίωση του ανοιχτού διαλόγου του με τον χώρο, αν και στις αποφάσεις του – μου μεταφέρουν – θα παίξει ρόλο η εσωκομματική διαδικασία για εκλογή προέδρου και τα αποτελέσματά της…”

«Παγώνουν» τα μνημόνια με τη Βόρεια Μακεδονία λόγω του tweet που έκανε ο Ζάεφ

Βασιλακόπουλος: «Ο Θεός μας φύλαξε και δεν είναι ο Πολάκης υπουργός Υγείας»

23 Ιουνίου: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Κώστας Σημίτης και πέθανε ο Ανδρέας Παπανδρέου – Ημέρα ΠΑΣΟΚ

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:47
Exit mobile version